Antena Meniu Search
x

Video Părinții lui Luis Diaz au fost salvați. Doi dintre cei 4 răpitori au murit într-un schimb de focuri în timpul operațiunii de salvare

Spaimă imensă în lumea sportivă. Părinţii unui celebru fotbalist de la clubul Liverpool au fost răpiţi în Columbia, în apropiere de casa în care locuiau. E vorba de familia starului columbian Luis Diaz, cel de-al patrulea cel mai scump fotbalist din istoria echipei Liverpool. Poliţia s-a mobilizat repede, iar în mai puţin de 24 de ore, au reuşit să îi găsească pe părinţii fotbalistului. 

de Redactia Observator

la 29.10.2023, 20:44

Vezi și

Când au aflat vestea, zeci de fani ai fotbalistului de la Liverpool s-au strâns în faţa casei părinţilor lui, ca să îşi arate sprijinul pentru familia acestuia. Părinţii jucătorului în vârstă de 26 de ani, se aflau la o benzinărie din oraşul în care locuiau în Columbia, când au fost abordaţi de patru bărbaţi înarmaţi pe motociclete. 

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care maşina părinţilor jucătorului era urmărită de unul dintre răpitori. Fiind vorba despre familia unui fotbalist de echipă națională din Marea Britanie, extrem de cunoscut și de apreciat în Columbia, situația s-a transformat instant într-una de interes național. 

"Voi toţi aveţi aceeaşi misiune: să recuperaţi cele două persoane sechestrate, tatăl şi mama fotbalistului Luis Diaz."

Poliția și Armata din țara sud-americană s-au mobilizat și au reușit, în doar câteva ore să o găsească şi să o elibereze pe mama fotbalistului de la Liverpool. Imediat după, Şeful poliţiei a asigurat-o, la telefon, pe mama lui Luis Diaz că vor continua căutările astfel încât să il găsească şi pe soţul ei. 

Pe acelaşi subiect

"Fă-mi legătura cu doamna Cilenis, vă rog, ca să poată să audă. Domnule general, ea vă aude, încearcă să vorbească. Doamna Cilenis, mulţumesc, mă bucur să vă aud. Suntem mulţumiţi că sunteţi în libertate, doamnă. Mă auziţi?"

Doi răpitori au murit în schimbul de focuri

După un schimb de focuri între forțele de ordine și răpitori, şi tatăl lui Luis Diaz a fost recuperat de poliţie. În urma incidentului, doi dintre cei patru infractori au murit. Răpitorii încercau să treacă granița Columbiei pentru a ajunge în Venezuela cu tatăl lui Luis Diaz. 

Luis Diaz este al patrulea cel mai scump fotbalist din istoria echipei Liverpool. La începutul anului trecut a fost transferat de la FC Porto la echipa britanicilor, pentru 40 de milioane de euro. Contractul columbianului este valabil până în 2027, timp în care va câştiga 3,5 milioane de euro pe an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Părinții lui Luis Diaz au fost salvați. Doi dintre cei 4 răpitori au murit într-un schimb de focuri în timpul operațiunii de salvare