Antena Meniu Search
x

Probleme înainte de nunta regală! Meghan Markle, condusă la altar de mamă, pentru că tatăl său nu mai vine la nuntă

Tatăl lui Meghan Markle urma să-şi conducă fiica la altar pe 19 mai. Planul s-ar fi schimbat după ce presa mondenă din Regat a scris că socrul mic a primit 100 de mii de dolari de la paparazzi pentru câteva fotografii "aranjate".

Vezi și

Tatăl lui Meghan Markle urma să-şi conducă fiica la altar pe 19 mai. Planul s-ar fi schimbat după ce presa mondenă din Regat a scris că socrul mic a primit 100 de mii de dolari de la paparazzi pentru câteva fotografii "aranjate". Săptămâna trecută, jurnaliştii străini au publicat imagini cu tatăl actriţei americane în timp ce citea articole despre fiica sa, într-o cafenea din Mexic.

Tatăl lui Meghan Markle urma să-şi conducă fiica la altar pe 19 mai. Planul s-ar fi schimbat după ce presa mondenă din Regat a scris că socrul mic a primit 100 de mii de dolari de la paparazzi pentru câteva fotografii... "aranjate". Săptămâna trecută, jurnaliştii străini au publicat imagini cu tatăl actriţei americane în timp ce citea articole despre fiica sa, într-o cafenea din Mexic. Apoi au apărut poze cu Thomas Markle, în vizită la croitor. Toată afacerea ar fi fost aranjată la sugestia surorii vitrege a lui Meghan Markle.

Thomas Markle a lăsat în haos planurile de nuntă. A anunţat că nu va mai participa la eveniment, pentru a nu pune familia regală într-o situaţie neplăcută. Tatăl actriţei americane a mai dezvăluit că în urmă cu şase zile a suferit un atac de cord. Palatul Kensington nu a confirmat ştirea, dar a cerut, într-un comunicat, "înţelegere şi respect". 

Meghan Markle ar urma să fie dusă la altar de mama sa, Doria.

MELANIE BROMLEY, jurnalistă:

Meghan a trăit un stil de viaţă californian. A crescut cu mama ei, care este instructor de yoga şi activistă, într-un mediu relaxat.   

Programul zilei festive rămâne, deocamdată, neschimbat. Străzile din jurul castelului Windsor vor fi închise. Personalităţile invitate la ceremonia din capela St. George îşi vor ocupa locurile începând de la 9.30. Două ore mai târziu, prinţul Harry şi fratele său, William, care îi este şi cavaler de onoare, vor ajunge pe jos la biserică. Ceremonia religioasă va începe la ora locală 12.00 şi va dura o oră.

La nunta prinţului Harry vor fi mult mai puţini oficiali şi demnitari decât la cea a prinţului William. Fără şefi de stat, fără politică, dar cu mult mai multe celebrităţi. Pentru că Meghan vine de la Hollywood.

Iar tortul nu va mai fi, aşa cum e tradiţia de secole în familia regală, de fructe. Ci unul cu lămâie şi soc.

Dar poate cea mai mare diferenţă o reprezintă faptul că nu va fi niciun sărut în balcon. Pentru simplul motiv că la castelul Windsor nu există un balcon potrivit pentru asta.

Urmăriţi cele mai importante momente ale ceremoniei, la Antena 1, sâmbătă într-o ediţie specială. În direct din Regatul Unit, trimisul special Observator, Mihaela Călin, vine cu informaţii la cald despre cel mai aşteptat eveniment al anului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Probleme înainte de nunta regală! Meghan Markle, condusă la altar de mamă, pentru că tatăl său nu mai vine la nuntă