Antena Meniu Search
x

Telefoanele inteligente care te ajută să parchezi din afara maşinii

Nu degeaba li se spune telefoane inteligente. Acum ştiu şi să parcheze. Şi o fac mult mai bine decât mulţi şoferi. Bine, au nevoie de o aplicaţie, iar maşina trebuie să fie compatibilă.

Vezi și

Noua invenţie a fost prezentată la CES, în Las Vegas.

Vizibilitatea e cea mai mare problemă pentru şoferi atunci când vor să parcheze. Tocmai de asta o companie şi-a propus să-i ajute să parcheze din afara maşinii.

Şoferul poate controla automobilul doar cu telefonul mobil.

Oricât de îngust ar fi spaţiul în care vreţi să parcaţi, aplicaţia preia controlul şi, cu ajutorul senzorilor, va parca maşina fără nicio problemă.

Nu e singura minune prezentă la Consumers Electronic Show, în Las Vegas.

Tot acolo a fost lansat un aparat care le face viaţa mai uşoară persoanelor cu deficienţe de auz.

Acesta este un radio pentru surzi. Este un sistem de alertare radio pentru surzi în cazul unor urgenţe care ar afecta locuinţa sau viaţa.

Aparatul e deocamdată un prototip. Dar în curând ar putea ajunge pe piaţă.

Preia mesajele administraţiei de management federal, pe care le transmite prin sistemul nostru de satelit către radio-urile publice şi le transformă în mesaje-text pe care le transmite acestor dispozitive.

Dacă expoziţia de anul trecut a fost dominată de televizoarele cu rezoluţie Ultra HD, anul acesta automobilele inteligente, cu motoare electrice şi computere de bord performante sunt în centrul atenţiei.

Consumer Electronics Show, cel mai mare târg de tehnologie din lume, găzduieşte peste 20.000 de produse sau tehnologii inovatoare. Expoziţia se va închide sâmbătă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Telefoanele inteligente care te ajută să parchezi din afara maşinii