Antena Meniu Search
x

TEROARE LA PARIS | Lăcrămioara şi Ciprian, uciși de teroriști la Paris

Lăcrămioara şi Ciprian. 29 şi 32 de ani. Părinţii a doi copii mici. Români stabiliţi în capitala Franţei. Erau la o terasă din apropierea sălii de concerte, unde sărbătoreau un eveniment din familie, când teroriştii au deschis focul.

Vezi și

 Lăcrămioara şi Ciprian. 29 şi 32 de ani. Părinţii a doi copii mici. Români stabiliţi în capitala Franţei. Erau la o terasă din apropierea sălii de concerte, unde sărbătoreau un eveniment din familie, când teroriştii au deschis focul. S-au prăbuşit răpuşi de gloanţe. Preşedintele Klaus Iohannis a transmis condoleanţe.

Lăcrămioara şi Ciprian. Ea din Satu Mare, el din Tulcea. S-au logodit acum 4 ani şi împreună creşteau doi copii. O fetiţă de vârstă şcolară şi un băieţel de 1 an şi jumătate.

Lăcrămioara şi Ciprian au căzut seceraţi de gloanţe, pe loc, fără şanse de scăpare, spun surse judiciare franceze.

Apropiaţii îi descriu ca pe un cuplu extrem de unit. Doi oameni care se completau perfect: ea mai aprigă, el foarte calm. Doi oameni muncitori, care trăgeau în aceeaşi direcţie. Lăcrămioara a lucrat pe oriunde şi-a găsit un loc: a făcut menaj, iar acum era barmaniţă. Ciprian muncea la o firmă care se ocupă de întreţinerea ascensoarelor.

Au muncit ce au muncit şi au vrut să se întoarcă în ţară, să mai facă un copil, să se ocupe de ei doi, să-şi facă o casă sau ceva.

Lăcrămioara şi Ciprian chiar au spus adio Parisului şi s-au întors în România. Pentru o vreme. La Tulcea, au încercat să pună pe picioare o afacere, dar n-au avut succes. Aşa că la începutul acestui an s-au întors în Franţa să muncească.

Ciprian nu era doar capul familiei pe care o întemeiase cu Lăcrămioara. După ce tatăl lui a murit anul acesta a rămas stâlpul de susţinere şi pentru mamă şi pentru cei doi fraţi mai mici, stabiliţi şi ei în capitala Franţei.

Lăcrămioara a rămas şi ea orfană de tată. Tot anul acesta. Mamele lor, rămase singure, se mutaseră la Paris să-şi îngrijească nepoţii şi copiii. Acum, se pregătesc de înmormântare.

Întreaga comunitate românească din Paris e îndoliată. Cei stabiliţi acolo povestesc că îşi caută cunoscuţii la telefon sau pe reţelele de socializare pentru a se asigura că sunt bine. Mulţi au în aceste momente gânduri de plecare.

Autorităţile de la Bucureşti spun că sunt în permanentă legătură cu cele din Franţa pentru a se asigura că românii stabiliţi acolo nu au probleme, că preţul plătit de România în acest atentat terorist se opreşte la 2 vieţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » TEROARE LA PARIS | Lăcrămioara şi Ciprian, uciși de teroriști la Paris