Antena Meniu Search
x

TEROARE LA PARIS! Un român povestește ce s-a întâmplat: "Tremura carnea pe mine"

Peste 100 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte câteva sute luptă pentru ea. Cele şase atacuri teroriste din Paris au îngenunchiat o lume întreagă. Printre cei care au trăit acele momente groaznice s-a numărat şi Ionuţ Poenaru

Peste 100 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte câteva sute luptă pentru ea. Cele şase atacuri teroriste din Paris au îngenunchiat o lume întreagă. Printre cei care au trăit acele momente groaznice s-a numărat şi Ionuţ Poenaru

Ionuț Poenaru se afla la Stade de France și povestește prin ce momente de groază a trecut în noaptea de 13 noiembrie.

„ Sunt în siguranță. Clipele pe care le-am trăit noaptea aceasta în Paris sunt incredibile.

Eram în Stade de France, stadionul era plin, oamenii glumeau, întâlneam Campioana Mondială. La câteva minute după startul partidei, s-au auzit 3 explozii în jurul stadionului. Cu toții credeam inițial că era vorba de niște petarde...meciul a continuat. Atmosferă, zâmbete, conducem cu 2-0 Germania, se termină partida.

CITEŞTE ŞI Filmul TERORII din Paris! Unde au avut loc ATACURILE

Ne îndreptăm spre ieşire, către stațiile de transport...mirosea a fum, mii de oameni se întorc către stadion strigând "întoarceți-vă, sunt oameni căzuți". Panică generală, lumea se întorcea într-un suflet spre gazon, alunecând, scăpând acte sau telefoane...imaginea disperării. Au fost momentele în care m-am temut pentru viața mea, momentele în care tremura carnea pe mine. Prietenii s-au pierdut în mulţime, copiii plângeau, spectatorii au acaparat gazonul. Elicopterele survolau arena, oamenii se priveau pierduți, cu ochii în lacrimi.

Nu m-am mai putut stăpâni. S-a dovedit că exploziile din jurul stadionului au ucis 4 persoane și au rănit alte câteva, fiind provocate de teroriști sinucigași (în fața porții J; în ziua meciului am schimbat biletele din acea zonă, găsind unele mai convenabile spre tribună oficială...deci incredibil).

CITEŞTE ŞI Atentate Paris: Un jurnalist român se află în comă indusă după ce a fost grav rănit!

Am fost evacuaţi în condiții de siguranță, totuși, procedura fiind eficientă.

În centrul orașului însă a fost masacru. 130 de oameni nevinovați morți - la momentul în care scriu aceste rânduri - și alte câteva sute rănite. Un asemenea atac dezvăluie o dată-n plus fața josnică a terorismului...".

CONTINUAREA, AICI!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » TEROARE LA PARIS! Un român povestește ce s-a întâmplat: "Tremura carnea pe mine"