Antena Meniu Search
x

În Texas, un şofer a fost concediat şi pus sub acuzare, după ce s-a aventurat cu autobuzul şcolii şi a fost luat de ape

În cele din urmă, autobuzul a fost luat de ape. Camera de bord a înregistrat momentele în care şoferul a ignorat barierele instalate de autorităţi şi s-a avântat în apa tot mai adâncă. Când şi-a dat seama că pierde controlul, a încercat să dea înapoi, dar era prea târziu.

Vezi și

În cele din urmă, autobuzul a fost luat de ape. Camera de bord a înregistrat momentele în care şoferul a ignorat barierele instalate de autorităţi şi s-a avântat în apa tot mai adâncă. Când şi-a dat seama că pierde controlul, a încercat să dea înapoi, dar era prea târziu. Autobuzul a plutit în derivă până s-a oprit într-un pâlc de copaci. Înăuntru se afla un singur elev, de 12 ani, care şi-a sunat, disperat, părinţii. Atât el, cât şi şoferul au fost salvaţi. Întâmplarea s-a petrecut acum două săptămâni, dar poliţia a difuzat acum înregistrarea, ca un avertisment pentru şoferii inconştienţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » În Texas, un şofer a fost concediat şi pus sub acuzare, după ce s-a aventurat cu autobuzul şcolii şi a fost luat de ape