Antena Meniu Search
x

Tineri anchetați după ce au mințit că le-a murit copilul, pentru a strânge donații

Doi tineri din Pennsylvania, Statele Unite, au ajuns în atenția poliției după ce și-au mințit familia și prietenii că le-ar fi murit copilul, imediat după naștere, pentru a strânge donații. Anchetatorii au stabilit că femeia nici măcar nu fusese însărcinată.

de Redactia Observator

la 16.08.2019, 19:05

Doi tineri din Pennsylvania, Statele Unite, au ajuns în atenția poliției după ce și-au mințit familia și prietenii că le-ar fi murit copilul, imediat după naștere, pentru a strânge donații. Anchetatorii au stabilit că femeia nici măcar nu fusese însărcinată.

Soții Kaycee și Geoffrey Lang au fost acuzați, pe 15 august, de furt prin înșelătorie, după ce au folosit o schemă elaborată pentru a induce în eroare cu privire la soarta copilului lor. Totul, pentru aproximativ 600 de dolari primiți sub formă de donații și cadouri. 

Femeia a mers atât de departe cu minciuna, încât a postat pe Facebook imagini cu burta de gravidă, anunțându-și prietenii că va fi mămica unui băiețel. Mai mult, a organizat un eveniment în luna mai, cu două luni înainte de presupusa naștere, unde a primit cadouri de la cei apropiați.

Tineri anchetați de înșelăciune

Pe data de 3 iulie, înșelătoria a atins punctul culminant. Cei doi tineri și-au anunțat familia și prietenii de venirea pe lume a micuțului Easton Walt Lang, doar a preciza, la scurt timp, că bebelușul a murit imediat după naștere.

"A plecat în casa lui din Rai"

Într-un necrolog publicat online, cuplul a scris că Easton a venit pe lume la ora 3.11 dimineața, având o greutate de 3.1 kilograme. "Părinții lui Easton au fost binecuvântați timp de cinci ore, înante ca el să plece în casa lui din Rai. Easton a simțit îmbrățișările și săruturile părinților și i s-a spus de nenumărate ori <<Te iubesc>>", au pretins cei doi în necrolog.

Potivit Daily Mail, o pagină GoFundMe a fost creată la scurt timp, cu scopul de a strânge fonduri pentru înmormântarea copilului.

"Copilul a avut lichid în plămâni dar i l-au dat acasă și le-au spus că va fi bine. Știam că ceva nu este în regulă", a mărturisit Cynthia Dilascio, o apropiată a cuplului.

Femeia a intrat la bănuieli și a sunat la firma de pompe funebre, iar reprezentanții companiei i-au confirmat că nu există nicio programare pentru înmormântarea unui copil cu numele Easton Lang. Imediat a fost anunțată și poliția. 

Fotografie cu bebelușul, pe GoFundMe

În urma investigațiilor, agenții au descoperit o păpușă în locuința celor doi, ce arată exact ca "bebelușul" din fotografiile postate pe Facebook. Întreaga poveste a luat aspectul unei uriașe înșelătorii, de la un capăt la altul.

Cei doi vor ajunge în curând în fața judecătorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Tineri anchetați după ce au mințit că le-a murit copilul, pentru a strânge donații