Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tineri de 23 şi 24 de ani arestaţi după ce au împuşcat mortal băieţelul de 6 ani, în timp ce mama îl ducea la grădiniţă, în SUA

Poliţia a reţinut două persoane în cazul morţii băieţelului de şase ani, ucis în trafic, în timp ce mama îl conducea spre grădiniţă. Un bărbat de 24 de ani şi o femeie de 23 au fost arestaţi în faţa casei lor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.06.2021, 10:19

Vezi și

Marcus Anthony Eriz, în vârstă de 24 de ani, și Wynne Lee, în vârstă de 23 de ani, au fost luați în custodie duminică, după ce au fost găsiţi în afara casei lor din Costa Mesa, în județul Orange. Cei doi sunt acuzaţi de moarte provocară micuţului Aiden Leos.

Băiatul şi-a dat ultima suflare în braţele mamei sale

California Highway Patrol a declarat că cei doi urmează să răspundă în faţa legii pentru moarte copilului de doar şase ani. Cuplul a fost reţinut şi se află în închisoarea judeţului pe o cauţiune de 1 milion de dolari fiecare. Ambii sunt programaţi pentru înfăţişarea în instanţă marţi.

Aiden Leos a murit în brațele mamei sale pe autostrada 55 din Orange, pe 21 mai. Un individ care se certase în trafic cu mama lui a scos un pistol şi a tras mai multe focuri de armă spre maşina acesteia. Aiden stătea pe scaunul de copii din partea din spate a pasagerului mașinii, când un glonț a trecut prin portbagaj și l-a lovit. Deşi alţi şoferi au oprit imediat şi au încercat să-l resusciteze, copilul şi-a pierdut viaţa la scurt timp după incident, potrivit Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

A spus: „Mami, mă doare burtica”, a povestit sora băiatului, Alexis Cloonan, în vârstă de 15 ani, în cadrul unei conferințe de presă. „L-a ridicat și a văzut că sângerase pe ea; avea sânge pe haine".

Recompensă de 500.000 de dolari pentru informații

O strângere de fonduri a fost lansată de familia lui Aiden iniţial pentru a strânge banii de recompensă, oferind la început 50.000 de dolari. De atunci, procurorul districtului, întreprinderile locale și doi supraveghetori din Orange County au contribuit la creșterea recompensei, ajungându-se până la  500.000 de dolari.

VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ CEI DOI TINERI ARESTAŢI

„În numele șefului diviziei de frontieră Omar Watson și al zonei Santa Ana, suntem profund recunoscători pentru profesionalismul și angajamentul neobosit al anchetatorilor noștri care au lucrat la acest caz încă din prima zi pentru a-i găsi pe cei responsabili pentru moartea lui Aiden. Departamentul a fost în contact regulat cu familia victimei și vă asigur că suntem toţi hotărâți să facem dreptate”, a declarat comisarul de la California Highway Patrol, Amanda Ray, duminică.

Eriz și Lee sunt în custodia poliţiei, încarceraţi până la prima apariție în fața instanței de marți. Procurorul județului Orange, Todd Spitzer, i-a îndemnat săptămâna trecută pe cei responsabili să se predea.

“Cu cât durează mai mult ... cu atât mai puțină simpatie voi avea. Ai ucis un băiat de 6 ani pentru numele lui Dumnezeu. Ieşi în faţă. Arată-te”, a scris acesta pe Twitter.

Arestările au avut loc la doar o zi după ce s-a ținut o slujbă comemorativă deschisă pentru Aiden la Calvary Chapel din Yorba Linda, unde băiețelul era înscris la grădiniță. El a fost amintit ca un copil cu un vocabular dincolo de anii săi, care emana căldură și tandrețe.

„El ne aducea atât de multă bucurie, oferindu-ne un scop vieții noastre. M-am simțit atât de onorată să fiu mama lui Aiden”, a declarat mama băiatului. „Nu vreau altceva decât să găsesc dreptate, deși nu te va aduce înapoi în brațele mele. Fiului meu prețios i s-a smuls viața fără niciun motiv”.

„Nu ne vom reveni niciodată”, a adăugat Alexis. „Era un băiat uimitor și sper că ei știu ce ne-au luat astăzi.”

În ziua tragediei, mama copilului conducea spre nord cu fiul ei aflat într-un scaun pentru copii, potrivit latimes.ro. Se aflau lângă West Chapman Avenue în jurul orei 8 dimineața când a avut loc incidentul teribil, potrivit agenţilor de la California Highway Patrol.

O altă maşină în care se aflau un bărbat şi o femeie i-a tăiat calea în timp ce încerca să schimbe banda de ieşire. Mama le-a făcut un semn şi apoi a încercat să se încadreze pe banda corectă, moment în care a avut loc împuşcătura, potrivit unui martor.

Suspecţii au fugit imediat de la faţa locului. Mama a descris vehiculul drept un Volkswagen Jetta alb, cu o femeie la volan și un pasager bărbat. În urma anchetei, au fost arestaţi Marcus Anthony Eriz, în vârstă de 24 de ani, și Wynne Lee, în vârstă de 23 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tineri de 23 şi 24 de ani arestaţi după ce au împuşcat mortal băieţelul de 6 ani, în timp ce mama îl ducea la grădiniţă, în SUA