Antena Meniu Search
x

Mai mulţi tineri s-au rănit, în Anglia, după ce au sărit de pe stânci în apă (Video)

Imagini dramatice vin din sudul Angliei. Dornici să spargă cumva interdicțiile, mai mulţi tineri au fost grav răniţi după ce au sărit în apă de pe stânci înalte de zeci de metri. Locul nu a fost ales întâmplător, plaja fiind celebră exact pentru acest gen de competiții: săritul de pe stânci în mare. Martorii susţin că printre accidentaţi s-ar afla şi un român, dar autorităţile nu au confirmat încă informaţia. 

de Redactia Observator

la 01.06.2020, 23:19

Vezi și
  • Printre victimele din Anglia s-ar afla și un român.
  • Polițiștii au evacuat și au închis plaja cu pricina.

Încurajaţi de uralele oamenilor de pe plajă, mai mulţi tineri se aruncă în apă de pe stânci. 

Sunt peste 60 de metri înălţime şi niciunul nu are experienţa unor astfel de cascadorii. Cel puţin trei dintre ei se rănesc grav în timpul săriturilor. Printre victime ar fi şi un român, spun martorii. 

Simona, martor: Toată lumea a aşteptat ca băiatul ăsta, tânăr de altfel, foarte tânăr, avea în jur de 20 de ani, toată lumea a aşteptat să vadă dacă va mai ieşi din apă. N-a mai ieşit, săracul, din apă. 

Tânărul a fost scos din apă incoştient. Un medic care era întâmplător pe plajă l-a resuscitat fără oprire până la sosirea elicopterului. Plaja era plină, iar printre spectatorii îngroziţi au fost şi foarte mulţi români. 

Simona, martor: Au sărit în jur de șapte oameni. Băiatul respectiv, ultimul, mai tragic, a sărit ultimul în apă. Familia băiatului nu a ştiut. Deci, ei, efectiv, nu au ştiut. Ne-am dus şi l-am întrebat pe unul din fraţii lui dacă trăieşte, a zis: "nu ştiu absolut nimic". Nu ştie unde l-au dus, l-au dus cu elicopterul la un moment dat, dar a durat foarte mult, l-au ţinut foarte mult pe plajă.

În urma incidentelor, poliţia a evacuat şi închis plaja. 

Dar presa titrează că unii tineri au sfidat interdicţia şi s-au întors. Poliţia face apel la precauţie. Zona este extrem de periculoasă. 20 de oameni au murit în ultimii 15 ani în Marea Britnie, în urma unor accidente similare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Mai mulţi tineri s-au rănit, în Anglia, după ce au sărit de pe stânci în apă (Video)