Antena Meniu Search
x

Tom Sizemore, în comă de 10 de zile după ce a suferit un anevrism cerebral. Familia actorului, devastată de durere: "Nicio speranţă"

"Nicio speranţă" pentru Tom Sizemore după ce a suferit un anevrism cerebral. Actorul a ajuns la spital pe 18 februarie, iar de atunci este în comă. Medicii sunt foarte rezervați privind starea lui de sănătate și nu-i acordă acestuia nici măcar o șansă de suprviețuire. Familia trebuie să ia o decizie importantă și dureroasă în această situație.

de Redactia Observator

la 28.02.2023, 10:11

Tom Sizemore, în comă de 10 de zile după ce a suferit un anevrism cerebral
Tom Sizemore, în comă de 10 de zile după ce a suferit un anevrism cerebral - Profimedia

Tom Sizemore nu are nicio speranţă de recuperare după ce a suferit un anevrism cerebral, a spus familia sa, confirmând că va lua o decizie pentru a pune capăt vieţii actorului din "Saving Private Ryan", scrie The Guardian, citat de News.ro

Actorul în vârstă de 61 de ani se află în comă în unitatea de terapie intensivă a Centrului Medical Providence Saint Joseph din Los Angeles, de când a fost internat în spital pe 18 februarie. Luni seara, reprezentantul lui Sizemore, Charles Lago, a emis o declaraţie prin care dezvăluie că nu există nicio şansă pentru recuperarea lui.

"Astăzi, medicii i-au informat familia că nu mai există nicio speranţă şi au recomandat o decizie în acest sens. Familia decide acum chestiunile legate de sfârşitul vieţii şi o nouă declaraţie va fi emisă miercuri”, a spus Lago.

"Cerem intimitate pentru familia lui în această perioadă dificilă şi ei vor să mulţumească tuturor pentru sutele de mesaje de sprijin şi rugăciuni pe care le-au primit”, a adăugat el. „Acesta a fost o perioadă dificilă pentru ei".

Pe acelaşi subiect

Sizemore, găsit inconștient în propria casă

Sizemore, care a jucat în filme precum "Salvarea soldatului Ryan", "Heat" şi "Black Hawk Down", a fost găsit inconştient în locuinţa din LA, în jurul orei 2.00 dimineaţa, pe 18 februarie, după ce s-a prăbuşit în urma unui accident vascular cerebral.

Una dintre primele sale apariţii pe marele ecran a fost în filmul lui Oliver Stone din 1989, "Born on the Fourth of July". Mai târziu, a jucat în "Point Break" în 1991, "True Romance" (1993) şi "Natural Born Killers" (1994).

Actorul avea antecedente de abuz de droguri şi confruntări cu forţele de ordine. Sizemore a fost condamnat pentru violenţă domestică în 2003 împotriva iubitei sale Heidi Fleiss. El a fost arestat în Los Angeles în 2009 pentru presupusa agresiune a unui fost soţ şi din nou în 2011 pentru aceeaşi infracţiune.

În 2005, Sizemore a fost condamnat la câteva luni de închisoare după ce a fost prins în încercarea de a falsifica un test de urină. În 2006, el a pledat că nu contestă utilizarea metamfetaminei în afara unui motel. El a fost arestat din nou în 2007 în timp ce era încă în perioadă de probă pentru deţinere de droguri şi condamnat la 16 luni de închisoare. Sizemore a vorbit anterior despre lupta sa cu dependenţa, inclusiv despre modul în care a fost internat la dezintoxicare de colegul său Robert De Niro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Stiri externe » Tom Sizemore, în comă de 10 de zile după ce a suferit un anevrism cerebral. Familia actorului, devastată de durere: "Nicio speranţă"