Antena Meniu Search
x

Tony Abbott, prins fără mască de protecţie, a fost amendat. Fostul premier australian, la limita legii "interpretabile"

Fostul prim-ministru australian Tony Abbott a fost amendat cu 500 de dolari pentru că nu a purtat mască de protecţie, încălcând restricţiile impuse în ţară în contextul sanitar.

de Redactia Observator

la 11.09.2021, 15:23

Fostul prim-ministru australian Tony Abbott
Fostul prim-ministru australian Tony Abbott - Profimedia

Tony Abbott, fost premier al Australiei, a fost fotografiat săptămâna aceasta în Manly, Sydney, fără mască de protecţie. Acesta a declarat că a respectat la limită legea "suficient de interpretabilă” şi că nu va irosi timpul poliţiei prin contestarea amenzii, relatează Sydney Morning Herald, potrivit news.ro. Abbott a adăugat că ar fi bine ca Australia să renunţe cât mai repede la mentalitatea de „Poliţie a Sănătăţii”.

Australia a înregistrat, de la începutul pandemiei, aproximativ 72.000 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 şi mai puţin de 1.100 de decese asociate COVID-19. Cifrele mici sunt, în mare parte, rezultatul numeroaselor restricţii impuse de autorităţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Tony Abbott, prins fără mască de protecţie, a fost amendat. Fostul premier australian, la limita legii "interpretabile"