Antena Meniu Search
x

Video Tornade devastatoare: acoperişul unei case, spulberat în câteva secunde. Vremea s-a dezlănţuit cu o forţă nimicitoare în Cehia

Tornade distrugătoare în Cehia. Încă de luni seară, o furtună puternică a provocat pagube imense în mai multe regiuni din ţară. Imaginile vorbesc de la sine, iar avertizările meteo emise nu anunţă vreme mai bună nici în zilele următoare.

de Redactia Observator

la 14.06.2022, 18:18

Vezi și

Tornadele şi furtunile puternice au făcut prăpăd în Cehia. Pe reţelele sociale au fost postate imagini în care se vede cum casele rămân fără acoperiş, gardurile sunt luate de vânt, iar copacii aproape smulşi din rădăcini. 

Vremea rea face prăpăd în Europa

Situaţia este dramatică în continuare pentru 1.400 de gospodării, care au rămas fără curent electric. Din fericire, până în acest moment nu au fost raportate victime, însă meteorologii au trimis deja avertizări pentru următoarele zile, când alte furtuni ar putea lovi cu o putere chiar şi mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tornade devastatoare: acoperişul unei case, spulberat în câteva secunde. Vremea s-a dezlănţuit cu o forţă nimicitoare în Cehia