Antena Meniu Search
x

"Toţi îmi vor şti numele şi nu-l vor mai uita". Asta i-a spus iubitei copilotul Andreas Lubitz

Ucigaşul de la manşa avionului prăbuşit în Alpii francezi şi-a planificat ororile. Voia ca numele lui să fie cunoscut de o lume întreagă. I-a spus asta fostei iubite, dar ea, atunci, nu a ştiut la ce se referă. Le-a spus abia acum, sub anonimat, reporterilor germani.

Vezi și

Ucigaşul de la manşa avionului prăbuşit în Alpii francezi şi-a planificat ororile. Voia ca numele lui să fie cunoscut de o lume întreagă. I-a spus asta fostei iubite, dar ea, atunci, nu a ştiut la ce se referă. Le-a spus abia acum, sub anonimat, reporterilor germani. 

Cutia negră a făcut lumină, iar o posibilă parte din înregistrarea ultimelor secunde a apărut pe internet. Ani la rândul, Andreas Lubitz a fost un adevărat pericol public. O bombă cu ceas. Mai mulţi medici l-au examinat, dar niciunul nu a anunţat cât de periculos poate fi.

„Într-o zi voi face ceva ce va schimba întreg sistemul. Atunci, toţi îmi vor şti numele şi nu-l vor mai uita." Cuvintele lui au căpătat înţeles prea târziu. Când planul diabolic avea deja să fie dus la capăt.

A pilotat hotărât, deliberat, avionul cu 149 de vieţi nevinovate, pe care le-a sfărâmat într-o secundă, într-un impact la 700 de kilometri pe oră. Andreas Lubitz. Acum e numele care nu va fi uitat niciodată. Aşa cum voia, în planul lui bolnav.

Era tulburat, rătăcit, mai spune fosta lui iubită. Îi era frică de el, din acest motiv s-au despăriţit. A încercat să o recucerească cu o maşină nouă, dar ea nu a acceptat cadoul.

"Am vorbit mult despre muncă şi atunci devenea o altă persoană. Devenea agitat, din cauza condiţiilor de muncă, banilor prea puţini, era nervos din cauza contractului şi a presiunii uriaşe", spune fosta iubită pentru cotidianul Bild

A fost visului de mic copil, să devină pilot. Părinţii l-au încurajat. Fiul lor a fost mai întâi steward, la aceeaşi companie. Lufthansa. În 2007, colegii i-au dat porecla Andi Tomato, de la sucul de roşii servit pasagerilor. Alte voci spun că ar fi o aluzie la orientarea lui sexuală. S-ar fi simţit batjocorit şi asta l-ar fi urmărit multă vreme.

Dar după un an, a mers la pregătire, la renumita şcoala de aviaţie din Phoenix, Arizona. Acolo, ar fi fost declarat de mai multe ori inapt de zbor. Programul de pregătire a fost întrerupt, fără să se afle cauza. S-a invocat SECRETUL MEDICAL.

18 luni ar fi primit tratament psihiatric. Dar şefii Lufthansa spun că nu au ştiut de ce afecţiune suferă. A fost investigat de Autoritatea Germană de Aviaţie. Dosarul său medical este strict secret chiar şi după moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » "Toţi îmi vor şti numele şi nu-l vor mai uita". Asta i-a spus iubitei copilotul Andreas Lubitz