Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tragedia din Southport a declanşat haos în UK. Zeci de oameni au protestat, s-au luat la bătaie cu poliţiştii şi au distrus maşini

Zi infernală în Marea Britanie! Zeci de oameni s-au adunat pe străzile oraşului Sunderland unde s-au luat la bătaie cu forţele de ordine. O secţie de poliţie a fost incendiată, iar o mașină a fost răsturnată. Cel puţin opt persoane au fost arestate, iar trei polițiști au fost duşi la spital de urgenţă, după ce au fost grav răniți. Întreg haosul vine în urma atacului cu cuţitul din Southport, unde trei fetiţe au fost ucise la un club de dans

de Redactia Observator

la 03.08.2024 , 09:58

Sunt scene șocante, extrem de violente, filmate în orașul Sunderland din Anglia. Zeci de oameni, scăpaţi parcă de sub control, s-au năpustit cu tot ce au avut la îndemână asupra forţelor de ordine. 

O secţie de poliţie a fost incendiată, iar o mașină răsturnată în mijlocul străzii. Cel puţin opt persoane au fost arestate, iar trei polițiști au fost duşi la spital de urgenţă, după ce au fost grav răniți.

Mai multe imagini care circulă pe reţelele de socializare arată cum un grup de tineri cu cagule vandalizează o altă maşină. Poliția i-a avertizat pe localnici să ramana baricadaţi în case.

Vezi și

Haos a fost şi la Liverpool

Haos a fost şi la Liverpool. Mai multe persoane au iscat o adevărată răscoală chiar în faţa unei moschei. Ministrul britanic de interne a declarat că cei care au declanşat şi alimentat întreaga revoltă vor fi traşi la răspundere. Şi edilul oraşului s-a declarat extrem de şocat de violenţele izbucnite în zonă. 

Acestea vin pe fondul atacului cu cuţitul din Southport, de acum câteva zile, unde trei fetiţe au fost ucise la un club de dans. Atacul a declanşat haos în toată ţara, iar autoriăţile se aşteaptă în continuare la noi revolte - inclusiv în capitală, la Londra.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Tragedia din Southport a declanşat haos în UK. Zeci de oameni au protestat, s-au luat la bătaie cu poliţiştii şi au distrus maşini