Antena Meniu Search
x

Un român şi-a ucis cu sălbăticie soţia, după care şi-a pus capăt zilelor, în Italia. Bărbatul suferea de o afecţiune psihică şi urma tratament

Un român, în vârstă de 55 de ani, şi-a înjunghiat mortal soţia, iar apoi şi-a pus capăt zilelor. Potrivit medicilor legişti, românul suferea de depresie şi chiar urma un tratament medical.

Vezi și

Tragedia unei familii de români stabilită în provincia Brescia a şocat Italia. Un român, în vârstă de 55 de ani, şi-a înjunghiat mortal soţia, iar apoi şi-a pus capăt zilelor. Potrivit medicilor legişti, românul suferea de depresie şi chiar urma un tratament medical.

Fiul lor, care locuieşte într-o regiune din apropiere, a fost cel care a alertat carabinierii după ce părinţii săi nu i-au mai răspuns la telefon. Când au ajuns autorităţile la locuinţa acestora, era deja prea târziu.

Totul s-a petrecut într-un apartament din Piazza Aldo Moro, unde cei doi soţi locuiau de opt ani.

Autorităţile italiene au fost nevoite sa spargă uşa apartamentului, blocată pe dinăuntru.

Carabinierii au găsit-o pe femeie întinsă la pământ, fără suflare. Fusese înjunghiată de mai multe ori de soţul ei şi prezenta vânătăi în zona capului. Cu acelaşi cuţit cu care şi-a ucis soţia, bărbatul s-a înjunghiat în abdomen. 

Potrivit primelor informaţii ale autorităţilor italiene, bărbatul suferea de o depresie puternică cu care fusese diagnosticat încă de când cei doi locuiau în România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un român şi-a ucis cu sălbăticie soţia, după care şi-a pus capăt zilelor, în Italia. Bărbatul suferea de o afecţiune psihică şi urma tratament