Antena Meniu Search
x

Tragedia unei tinere din România a şocat Spania. Și-a înjunghiat iubita și s-a spânzurat

Anca a mers în peninsulă pentru a-şi clădi un viitor alături de tânărul de care s-a îndrăgostit. Dar după ani în care a fost terorizată de acesta l-a părăsit

Vezi și

Anca a mers în peninsulă pentru a-şi clădi un viitor alături de tânărul de care s-a îndrăgostit. Dar după ani în care a fost terorizată de acesta l-a părăsit

Fără să-şi dea seama că el nu are de gând s-o lase în braţele altui bărbat. Fostul iubit s-a lăudat pe internet la începutul lunii că a ucis-o pe femeia care l-a părăsit. Din păcate nimeni nu l-a luat în serios. Iar tânărul a fost liber să-şi ducă la bun sfârşit planul criminal. După ce şi-a omorât iubita cu o ploaie de lovituri de cuţit, şi-a luat viaţa. 

Adi nu i-a răspuns prietenului. A vorbit în schimb cu Anca, fata pentru care făcuse o obsesie. Fără să bănuiască planul fostului iubit, tânăra a acceptat să-l întâlnească. L-a primit acasă la ea. Anca era într-o baltă de sânge cu trupul brăzdat de lovituri de cuţit. Iar fostul ei iubit se spânzurase. E deznodământul de care se temeau apropiaţii fetei.

Anca l-a cunoscut pe Adi pe internet. Şi a acceptat să meargă în Spania să fie cu el. Dar ajunsă în Spania anca a văzut o altă faţă a tânărului de care se îndrăgostise. Una care i-a dat fiori. Sătulă să suporte ieşirile violente ale iubitului ei, Anca a pus capăt relaţiei. Voia să ia viaţa de la capăt, dar în acel moment a început calvarul ei. Adi a continuat s-o terorizeze pe fata care l-a părăsit. Iar gelozia l-a transformat în cele din urmă într-un criminal.

După ce a ucis-o pe Anca, Adi a intrat pe contul ei de Facebook. Şi a postat acolo mai multe poze cu ei împreună. În acel moment apropiaţii fetei s-au speriat. Dar era prea târziu. Anca nu mai putea fi salvată. Şi înainte să ajungă cineva în casa ei, unde a avut loc teribila crimă, Adi şi-a luat viaţa.

Trupul Ancăi va fi adus în ţară. Ea va fi înmormântată de către rudele care au crescut-o. Părinţii au abandonat-o când avea doar doi ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Tragedia unei tinere din România a şocat Spania. Și-a înjunghiat iubita și s-a spânzurat