Antena Meniu Search
x

Tragedie în Italia. Inginerul care a construit tunelul Mont Blanc, mort într-un accident produs de un român (Video)

Accident cumplit în Italia, la Cimina, produs de un şofer român, în urma căruia a murit Giulio Cesare Meschini, inginerul de 91 de ani care a construit tunelul Mont Blanc.

de Redactia Observator

la 16.01.2020, 16:23

Accident cumplit în Italia, la Cimina, produs de un şofer român, în urma căruia a murit Giulio Cesare Meschini, inginerul de 91 de ani care a construit tunelul Mont Blanc.

Nenorocirea a avut loc miercuri, în jurul orei 18.00.

Potrivit anchetatorilor, o maşină Ford Fiesta la bordul căreia se aflau doi tineri români, o fată şi un băiat, a intrat pe contrasens lovind frontal autoturismul Lancia Y în care se aflau inginerul Giulio Cesare Meschini, fiul şi fiica acestuia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea din urmă se afla la volanul maşinii, în momentul accidentului.

Giulio Cesare Meschini a murit pe loc

În urma impactului extrem de puternic, inginerul italian în vârstă de 91 de ani a murit pe loc, în timp ce copiii acestuia au fost grav răniţi.

Inginerul italian în vârstă de 91 de ani a murit pe loc

Răniţi grav au fost şi cei doi tineri români aflaţi în Fordul Fiesta, scrie presa italiană.

La faţa locului au ajuns imediat echipele de ajutor, poliţia şi pompierii, însă nu s-a mai putut face nimic pentru Giulio Cesare Meschini.

Accidentul a fost produs de doi tineri români

Toţi cei patru răniţi au fost transportaţi la spital.

Nu se ştie motivul pentru care maşina românilor a pătruns pe contrasens

Până la această oră nu se ştie motivul pentru care maşina românilor a pătruns pe contrasens. Traficul în zonă a fost închis timp de câteva ore pentru ca poliţia să poată face cercetările la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Tragedie în Italia. Inginerul care a construit tunelul Mont Blanc, mort într-un accident produs de un român (Video)