Antena Meniu Search
x

Tragedie cumplită în luna de miere. Cătălina, tânăra din Blaj care a murit alături de părinți în accidentul din Antalya, abia se căsătorise

Un oraş întreg este în şoc. Doi părinţi medici şi fiica lor au murit când se aflau într-o vacanţă în Turcia. Tânăra, fost candidat la Primăria Blaj, era în luna de miere şi îşi invitase părinţii să fie alături de ea şi de soţul ei.

Vezi și

Un oraş întreg este în şoc. Doi părinţi medici şi fiica lor au murit când se aflau într-o vacanţă în Turcia. Tânăra, fost candidat la Primăria Blaj, era în luna de miere şi îşi invitase părinţii să fie alături de ea şi de soţul ei. N-au mai ajuns la hotelul unde erau cazaţi. Microbuzul care i-a preluat de la aeroport s-a izbit de un copac.

Cătălina Andreea lieş şi părinţii ei au murit fără vină în microbuzul condus cu viteză de un şofer turc, pe o ploaie torenţială. Acesta i-a preluat de la aeroportul din Antalya şi urma să-i ducă la hotelul din Kemer, unde tânăra şi soţul ei urmau să petreacă luna de miere. Cei doi tineri erau căsătoriţi de doar o săptămână şi au vrut să îi aibă alături şi pe părinţi, doi medici cunoscuţi în Blaj. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Microbuzul scăpat de sub control a lovit un parapet, apoi un copac. Imaginile de la locul tragediei sunt şocante. Tânăra mireasă şi părinţii ei au murit pe loc. 

Pe acelaşi subiect

Acasă, în Blaj, vestea a cutremurat oraşul. Cătălina Andreea urma un master la Viena şi întreaga comunitate o cunoştea. În urmă cu doi ani, a candidat la primărie. Părinţii erau şi ei apreciaţi. Mama era doctor la Spitalul din Blaj, unde a lucrat mulţi ani şi tatăl Andreei, de profesie medic generalist. Acum, la spital, colegii le aduc un omagiu. 

Ioan Tulea, Serviciul de Ambulanţă Blaj: Nişte oameni deosebiţi, medici amândoi, foarte urâtă veste.

dr. Mircea Frenţiu, chirurg Spitalul Municipal din Blaj: Doctorul Dan Ilieş chiar a plâns pentru că şi-a văzut fiica, în sfârşit, căsătorită. Erau extraordinar de bucuroşi, de fericiţi pentru fata lor.

Soţul tinerei este în comă, la spital. Şoferul microbuzului şi alţi câţiva pasageri au supravieţuit impactului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Tragedie cumplită în luna de miere. Cătălina, tânăra din Blaj care a murit alături de părinți în accidentul din Antalya, abia se căsătorise