Antena Meniu Search
x

Video Tragedie într-o familie de români din Italia. Fiica de 15 ani a murit pe loc, iar fiul luptă să trăiască, după un accident înfiorător

Trei prieteni au murit pe loc, în urma unui accident de groază petrecut la primele ore ale zilei de duminică. Ana, fiica de doar 15 ani a unor români din Italia, se numără printre victime, în timp ce fratele ei, în vârstă de 20 de ani, este singurul supraviețuitor al tragediei și luptă pentru viața lui în spitalul Santa Maria della Misericordia din Perugia. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.05.2023, 10:58

Nenorocirea s-a produs la Torricella, o comună din provincia Taranto, regiunea Puglia. Dumnică dimineață, Ana, fratele ei mai mare și alți doi prieteni - Nika Myshko, de 16 ani, precum și ecuadorianul Julio Cesar Vera Quinonez, în vârstă de 28 de ani, care conducea mașina - se deplasau într-un Ford Fiesta, de-a lungul drumului care leagă Perugia de Bettolle. 

Conform celor reconstruite până acum de carabinieri, în jurul orei 3.40, Fordul ar fi lovit un Golf, la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani din Città di Castello. Potrivit Umbria24, coliziunea s-ar fi produs în timpul unei depășiri. 

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, Fordul a rupt balustrada de pe marginea drumului, s-a rostogolit câțiva metri la vale, prin vegetația densă, și a aterizat pe plafon, în câmp. Un șoc extrem de violent, fatal pentru trei dintre cele patru tineri care se aflau în mașină. Golful, în schimb, a rămas pe carosabil, șoferul acestuia oprind imediat și chemând ajutor. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ana, prietena ei ucraineancă și amicul ecuadorian au murit

Din păcate, pentru Ana Tuja, Nika Myshko și Julio Cesar Vera Quinonez nu s-a mai putut face nimic. Toți trei au murit pe loc. Singurul supraviețuitor al accidentului este fratele Anei, care se află acum la terapie intensivă. Potrivit publicației Il Gazzettino, starea băiatului este una gravă, având multiple fracturi de craniu, hematoame, contuzii pulmonare și fractură de splină. Tânărul este internat la spitalul Santa Maria della Misericordia din Perugia. 

Rudele și apropiații familiei de români sunt în stare de șoc. Deplâng moartea prematură a Anei și se roagă pentru fratele ei mai mare.

Sursa foto: Facebook

Ana, victimă a bullying-ului

Cele două adolescente Ana și Nika s-au născut și au crescut în Perugia. Prima, într-o familie de origine română, iar cealaltă - ucraineană. Potrivit jurnaliștilor italieni, în urmă cu un an, Ana ar fi fost de două ori victima bullying-ului. Bătută mai întâi în fața unui bloc, apoi în baia unui fast-food din oraș. Ambele momente au fost filmate, iar videoclipurile care arată indiferența tinerilor care se uitau cum copila e lovită, fără să intervină pentru a o ajuta, au fost virale pe rețelele de socializare. Violență care pentru Ana a însemnat afectarea coloanei vertebrale și luni de suferință.

Procurorii din Perugia au deschis un dosar pentru omor rutier și continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea tragediei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Tragedie într-o familie de români din Italia. Fiica de 15 ani a murit pe loc, iar fiul luptă să trăiască, după un accident înfiorător