Antena Meniu Search
x

Video Tragedii pe mările lumii. Un vapor cu zeci de oameni la bord a dispărut în apele Japoniei, o navă cu migranți s-a scufundat în portul Tripoli

Două naufragii s-au soldat cu victime în mări diferite ale globului. În apele Japoniei, un vas de agrement cu 26 de persoane la bord a dispărut după ce a lansat semnale SOS. Până acum, navele Gărzii de Coastă au găsit în apele mării doar nouă persoane. Dar se crede că ele nu mai sunt în viaţă, deşi, potrivit normelor din Japonia, nu s-au dat amănunte asupra stării lor. 

de Redactia Observator

la 24.04.2022, 12:46

Vezi și

Mai aproape de noi, în portul Tripoli din Liban s-a scufundat o ambarcaţiune cu migranţi care doreau să ajungă în Europa. O fetiţă şi-a pierdut viaţa, iar 45 de oameni au supravieţuit şi au fost salvaţi. 

Dar numărul victimelor este probabil mai mare deoarece la bord se aflau aproximativ 60 de persoane, atât sirieni cât şi libanezi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Tragedii pe mările lumii. Un vapor cu zeci de oameni la bord a dispărut în apele Japoniei, o navă cu migranți s-a scufundat în portul Tripoli