Antena Meniu Search
x

Video Tragediile care au măcinat viața legendarei Tina Turner. Artista și-a pierdut ambii fii în doar patru ani

She was simply the best! A murit Regina Rock'n Roll-ului! Tina Turner s-a stins din viaţă la 83 de ani în casa sa din Elveţia, după o lungă perioadă de suferinţă. Anunţul a şocat milioane de oameni din întreaga lume. Artista a avut o carieră impresionantă care i-a adus multe premii, dar şi o viaţă tumultuoasă, subiect pentru mai multe producţii cinematografice şi cărţi. Căsnicia abuzivă din anii 60, moartea a doi copii şi problemele grave de sănătate sunt numai câteva dintre greutăţile prin care a trecut regretata artistă.  

de Redactia Observator

la 25.05.2023, 11:50

Vezi și

Iar "Simply the best" este ceea ce a fost întreaga viaţă. Anunţul decesului celei care a fost iubită şi admirată de o lume întreagă a venit ca un fulger. 

"Tina Turner, Regina Rock'n Roll, a murit la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferință, în casa ei din Küsnacht, lângă Zurich, Elveția. Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat", a spus purtătorul de cuvânt al cântăreţei. 

Doi dintre fiii Tinei au murit la 4 ani distanță unul de celălalt

Născută ca Annie Mae Bullock în 1939 în Brownsville, Tennessee, cântăreaţa şi-a câştigat celebritatea la începutul anilor 60 alături de soţul ei, Ike Turner. Căsnicia celor doi a fost însă presărată cu groază. Abuzurile suferite o determinaseră chiar să se gândească la sinucidere.

Pe acelaşi subiect

Tina Turner a povestit în mai multe interviuri clipele de coşmar prin care a trecut şi cum a luat decizia de a-l părăsi pe Ike. 

Citește și: Câți copii a avut Tina Turner. Ce se știe despre viața lor și cum și-a îndeplinit artista rolul de mamă

Tina Turner: Era timpul să nu mai îndur tot ce se întâmpla. Era mereu abuziv, mai erau şi alte lucruri care se întâmplau şi nu le puteam controla, nu aveam libertate. Tot timpul era la fel, violent, şi pur şi simplu te saturi şi spui că viaţa nu merită trăită dacă rămâi în situaţia asta. 

Nu a fost însă singura dramă din viaţa artistei. Doi dintre copiii săi au murit la o distanţă de patru ani unul de celălalt. Craig s-a sinucis în 2018, la 59 de ani, iar în decembrie anul trecut, Ronnie a murit din cauza complicaţiilor cauzate de cancerul de colon. Ultimii ani din viaţa Tinei Turner au fost măcinaţi şi de probleme grave de sănătate. În 2016, artista a primit diagnosticul de cancer intestinal, iar în 2017 a suferit un transplant de rinichi de la soţul ei.

Tina Turner: Când mă gândesc la bolile pe care le-am avut, spun că au venit într-o perioadă bună, când m-am retras din activitate. Nu blamez corpul, blamez faptul în sine, vârsta. 

Tina Turner, prima cântăreaţă de culoare de pe coperta revistei Rolling Stones

De-a lungul vieţii sale spectaculoase, Regina Rock'n Roll-ului a stabilit mai multe recorduri.

A fost prima cântăreaţă de culoare de pe coperta revistei Rolling Stones, dar şi cântăreaţa care s-a bucurat de cea mai mare prezenţă a publicului plătitor de bilet la un concert - 180.000 de oameni. De asemenea, a câştigat 12 premii Grammy, iar discurile sale s-au vândut în peste o sută de milioane de copii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tragediile care au măcinat viața legendarei Tina Turner. Artista și-a pierdut ambii fii în doar patru ani