Antena Meniu Search
x

Trei militanți palestinieni au fost uciși în Israel. "Oricine ne face rău va fi vătămat”

Trei palestinieni acuzați de Israel că au comis o serie de atacuri au fost împușcați într-o operațiune israeliană în Cisiordania.

de Redactia Observator

la 09.02.2022, 19:04

Aripa militară a facțiunii palestiniene Fatah a confirmat că oamenii morți erau membrii acesteia și a spus că au fost uciși într-un „asasin laș”. Poliția israeliană a spus că erau înarmați și au fost uciși în timpul ciocnirilor cu o unitate sub acoperire din orașul Nablus, transmite BBC.

Este cel mai mare număr de decese într-o acțiune de acest gen din ultimele luni de zile.

În septembrie, cinci palestinieni au fost uciși într-o operațiune israeliană în Cisiordania . Israelul a spus că toți cei cinci aparțin grupului militant Hamas din Gaza, dintr care patru sunt membri. În incidentul de marți, cei trei palestinieni au fost împușcați în interiorul unei mașini oprită în mijlocul unui drum. Imaginile au arătat parbrizul și capota pline de găuri de gloanțe.

Martorii palestinieni au spus că forțele sub acoperire israeliene care se aflau într-un taxi au deschis focul. Este rar ca astfel de operațiuni să aibă loc în timpul zilei, relatează ziarul Times of Israel. Se spune că este, de asemenea, neobișnuit ca țintele să aparțină Brigăzilor Martirilor al-Aqsa.

 Serviciul de securitate Shin Bet din Israel a declarat că trei bărbați fac parte dintr-o „echipă teroristă” care a efectuat recent o serie de atacuri cu împușcături împotriva soldaților și civililor israelieni.

Prim-ministrul israelian Naftali Bennett a declarat: „Forțele noastre au dovedit astăzi, încă o dată, că nu există imunitate pentru teroriști. Oricine ne face rău – va fi vătămat”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Trei militanți palestinieni au fost uciși în Israel. "Oricine ne face rău va fi vătămat”