Meniu
Search
x

Trei persoane, printre care şi un copilaş în vârstă de doar 11 ani, au murit în urma unei explozii, în Rusia. Blocul s-a prăbuşit parţial - VIDEO

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în Rusia, în urma unei explozii care a dus la prăbuşirea parţială a unei clădiri. Printre victime se numără şi un copil în vârstă de doar 11 ani, informează Reuters.

De Redactia Observator la 11.09.2021, 15:45

Explozia s-a produs la o clădire din Solidarnost, o localitate aflată la 400 de kilometri de Moscova. Potrivit agenţiei de presă ruseşti TASS, alte şase persoane au fost rănite în urma exploziei. Echipele de intervenţie au fost mobilizate rapid pentru a acord ajutor şi pentru a curăţa zona.

Potrivit autorităţilor ruse, explozia s-a produs la conducta de gaze a clădirii. S-a deschis deja o anchetă penală pentru că nu s-ar fi respectat standardele minime de siguranţă. O explozie similară s-a produs în urmă cu trei zile, tot într-o localitate în apropiere de Moscova. Conform presei ruseşti, astfel de incidente se produc pentru că infrastructura este extrem de veche, iar standardele de siguranţă sunt scăzute şi de multe ori nu sunt respectate.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Trei persoane, printre care şi un copilaş în vârstă de doar 11 ani, au murit în urma unei explozii, în Rusia. Blocul s-a prăbuşit parţial - VIDEO