Antena Meniu Search
x

Video Trei prieteni au murit pe loc, după ce au zburat cu BMW-ul într-un canal din Portogruaro, în Italia. Fratele unuia dintre ei a sfârșit tot într-un accident, în luna mai

Tragedie, noaptea trecută, în Italia. Trei tineri prieteni, care aveau toată viața înainte, și-au pierdut viața într-un accident înfiorător, după ce mașina în care se aflau, un BMW, a zburat de pe un pod și a plonjat în râul Reghena. Nenorocirea s-a produs în Portogruaro, o comună din provincia Veneto.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.12.2023, 15:03

Potrivit publicației Il Gazzettino, cei trei tineri morți în accident aveau 20, 22 și 26 de ani.

Vineri, la ora 3 și jumătate, se aflau într-un BMW și circulau pe Viale Venezia, în Portogruaro. Când au ajuns în zona podului peste râul Reghena, în Borgo Sant'Agnese, șoferul a pierdut controlul volanului, mașina a derapat spre dreapta, a lovit un copac, apoi a plonjat în apă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Niciul dintre cei trei prieteni nu a supraviețuit impactului, trupurile lor neînsuflețite fiind scoase de pompierii care au ajuns la fața locului. Imediat, militarii au cerut inclusiv ajutorul scafandrilor, pentru a se asigura ca nu mai sunt și alte victime.

Fratele unuia dintre tineri a murit tot într-un accident, în urmă cu doar câteva luni

Cei trei tineri care au murit în teribilul accident de la Portogruaro aveau toată viața înainte. Gjeci Egli, de 26 de ani, urmase institutul profesional D'Alessi din oraș și era pasionat de fotba. În BMW-ul care a ajuns în râul Reghena, și-au mai găsit sfârșitul Altin Hoti, în vârstă de 22 de ani, și Giulia Di Tillio, de 20 de ani. Toți trei erau din Portogruaro. Potrivit sot.com.al, Altin și Giulia erau logodnici.

Pentru familia Hoti, drama este cu atât mai mare, cu cât, în luna mai a acestui an au mai pierdut un fiu, tot în urma unui accident. Băiatul, Admir Hoti, avea doar 19 ani.

Polițiștii italieni continuă cercetările pentru a stabili dinamica, dar și cauzele care au dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Trei prieteni au murit pe loc, după ce au zburat cu BMW-ul într-un canal din Portogruaro, în Italia. Fratele unuia dintre ei a sfârșit tot într-un accident, în luna mai