Antena Meniu Search
x

Trei răniţi în urma unui atac armat produs într-o gară din Japonia. Un bărbat a scos cuţitul şi a înjunghiat oamenii la întâmplare

Un atac armat, lucru mai rar întâlnit, s-a produs duminică dimineaţa într-o renumită gară din Japonia, cel puţin trei persoane având nevoie de intervenţie medicală.

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 12:11

Poliţiştii japonezi l-au imobilizat rapid pe atacator
Poliţiştii japonezi l-au imobilizat rapid pe atacator - KYODO via Japan Times
  • Atacul armat, produs într-o gară din apropierea unui aeroport extrem de aglomerat.

Incidentul s-a produs într-o gară situată în apropiere de oraşul Izumizano, prefectura Osaka, la doi paşi de Aeroportul Internaţional Kansai, unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Osaka.

Conform Japan Times, principalul suspect, Kazuya Shimizu, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a scos cuţitul pe peronul gării şi a început să lovească la întâmplare.

Un conducător de tren şi alte două persoane au suferit diferite răni. Victimele au fost transportate la spital. Din fericire, rănile suferite au fost superficiale, astfel că victimele nu sunt în pericol de moarte.

Forţele de ordine au reuşit să-l imobilizeze rapid pe suspect. Nu mică a fost mirarea poliţiştilor când au descoperit că suspectul nu avea doar un cuţit asupra lui ci chiar trei.

Kazuya a recunoscut atacul armat, astfel că autorităţile au decis arestarea lui. Incidentul i-a luat prin surprindere pe localnici, Japonia fiind considerată, de obicei, una dintre cele mai sigure ţări din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Trei răniţi în urma unui atac armat produs într-o gară din Japonia. Un bărbat a scos cuţitul şi a înjunghiat oamenii la întâmplare