Antena Meniu Search
x

Video Tren cuprins de flăcări pe liniile de cale ferată, în Anglia. Localnicii au fost sfătuiţi să nu iasă din case

Un tren a izbucnit în flăcări în această dimineață, în Sevenoaks, Kent, în timp ce localnicii au fost sfătuiţi să închidă ferestrele şi să nu iasă din casă. Fumul gros putea fi văzut de la kilometri întregi.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.04.2021, 13:15

Tren cuprins de flăcări pe liniile de cale ferată
Tren cuprins de flăcări pe liniile de cale ferată, în Anglia - Twitter/ HammertimeLH44
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Un tren a luat foc, dimineață, în jurul orei 5.16, lângă gara Dunton Green, arderea fiind generalizată, cu degajări de fum dens.

Pompierii au venit de urgenţă la faţa locului şi au intervenit cu 6 autospeciale de stingere încercând să disperseze flăcările puternice. Misiunea a fost extrem de dificilă.

Autorităţile au îndemnat localnicii să închidă ferestrele și ușile și, dacă este posibil, să evite zona. Nu există rapoarte cu privire la victime, dar cauza incendiului nu a fost stabilită.

„Odată ce am mutat trenul deteriorat, un utilaj care restabilește liniile, va trebui să verificăm dacă există daune și ce reparații ar putea fi necesare. În acest moment, estimăm că ar putea dura câteva ore să eliberăm zona. Nu știm încă ce a provocat incendiul, dar colaborăm cu Kent Fire and Rescue care investighează cauzele incidentului. Avem o mulțime de oameni la fața locului care fac eforturi ca celelalte trenuri cu pasageri să poată fi puse din nou în mişcare. Aceasta este prioritatea noastră. Ne pare rău pentru întreruperea cauzată de acest incident” a declarat un purtător de cuvânt al agenţiei feroviare din Kent, pe Twitter. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Curentul electric a fost oprit pe liniile de la Dunton Green, afectând serviciile din sud-estul și Thameslink. 

Incendiul a fost stins în câteva ore, autorităţile străduindu-se ulterior să mute trenul, astfel încât serviciile normale să poată fi reluate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Tren cuprins de flăcări pe liniile de cale ferată, în Anglia. Localnicii au fost sfătuiţi să nu iasă din case