Antena Meniu Search
x

Video Un copil de 12 ani s-a electrocutat, după ce a urcat pe vagonul unui tren, în Iaşi. Băiatul are arsuri pe 30% din suprafaţa corpului

Un copil de 12 ani, din Iaşi, a ajuns la spital cu arsuri de gradul II, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren. Acesta s-a electrocutat şi a căzut de la o înălţime de 5 metri. Copilul este acum în stare gravă. Este ars pe 30 la sută din suprafaţa corpului şi s-a ales şi cu mai multe leziuni după cădere.

de Redactia Observator

la 23.04.2021, 09:53

Vezi și
  • Copil electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon

Evenimentul s-a petrecut seara trecută, într-o gară din municipiul Iaşi. Băiatul s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă, să se joace. S-a electrocutat de la firele de înaltă tensiune care treceau pe deasupra sa şi a fost aruncat la pământ.

''S-a electrocutat! S-a urcat pe vagon şi arcul electric...

Avea arsuri, ceva?

La piept, când l-a izbit jos, erau hainele pârlite pe el.'' 

Pe acelaşi subiect

Un echipaj SMURD a sosit imediat la faţa locului. După ce i-au acordat primele îngrijiri, medicii l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Copii din Iaşi. 

Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator SMURD Iași: Pacientul are o arsură pe 30% din suprafaţa corporală estimată a fi de gradul II şi este cu traumatisme multiple prin cădere de la înălţime.

Autorităţile încearcă să afle ce căuta copilul în zonă

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi încearcă să afle ce căuta copilul singur în zona gării, dar şi de ce  s-a urcat pe vagon.

''Dacă mai era o locomotivă prin zonă pe aici producea mai mulţi volţi. Cred că nu mai avea zile, aşa... a avut noroc.''

Copilul se află acum în stare stabilă, însă medicii avertizează că arsurile provocate prin electrocutare sunt dificil de tratat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un copil de 12 ani s-a electrocutat, după ce a urcat pe vagonul unui tren, în Iaşi. Băiatul are arsuri pe 30% din suprafaţa corpului