Antena Meniu Search
x

Tușea întruna și acuza dureri în piept iar medicii i-au pus un DIAGNOSTIC GREȘIT. Radiografia, însă, i-a ȘOCAT pe toți!

Se plângea de dureri atroce în piept și a fost diagnosticat cu o formă de cancer la plămâni. Ce a urmat te va lăsa mască

Se plângea de dureri atroce în piept și a fost diagnosticat cu o formă de cancer la plămâni. Ce a urmat te va lăsa mască

Un tânăr din Republica Udmurtia, care se plângea de dureri atroce în piept a fost diagnosticat cu o formă de cancer la plămâni. Ulterior, surpriza a fost a medicilor când i-au efectuat o radiografie: Artyom Sidorkin avea un brăduț de 5 cm lungime care-i crescuse în plămânul stâng.

Acesta s-a trezit brusc cu dureri în regiunea pectorală, acompaniate de serii de tuse în urma cărora elimina sânge. Spre mirarea medicilor, după radiografie, pe planșa rezultată se vedea forma unui braduț care crescuse în plămânul stang al pacientului.

“Am crezut ca am halucinații în momentul în care l-am operat și i-am văzut brăduțul din plămân. Mi-am chemat asistenții și toți s-au minunat de situația incredibilă. Nimeni nu mai văzuse așa ceva”, a declarat Vladimir Kamashev, seful echipei de chirurgi și director al secției de oncologie din Udmurtia.

Explicația, deși halucinantă, constă în faptul că Artyom a mirosit cândva o cetină de brad iar semințele bradului  au pătruns astfel în plămân prin cavitatea nazală. Odată ajunse în plămân, datorită mediului cald și umed, sămânța a încolțit.

CITEŞTE ŞI FOTO ŞOC! A ajuns la SPITAL cu dureri CRUNTE în piept! Ce i-au găsit medicii în inimă nu au mai văzut în toată cariera lor

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Tușea întruna și acuza dureri în piept iar medicii i-au pus un DIAGNOSTIC GREȘIT. Radiografia, însă, i-a ȘOCAT pe toți!