Antena Meniu Search
x

Turist german, găsit mort într-o râpă, pe insula Creta. Este al șaselea turist care moare în Grecia după ce a pornit într-o excursie

Continuă valul de decese și dispariții misterioase în Grecia. Un turist german în vârstă de 67 de ani a murit pe insula grecească Creta după ce a plecat într-o excursie şi, probabil, s-a rătăcit, informează DPA şi Ekathimerini, citate de Agerpres.

de Redactia Observator

la 24.06.2024 , 13:32

Turist german, găsit mort într-o râpă, pe insula Creta. Este al șaselea turist care moare în Grecia după ce a pornit într-o excursie
Turist german, găsit mort într-o râpă, pe insula Creta. Este al șaselea turist care moare în Grecia după ce a pornit într-o excursie - Profimedia

Bărbatul plecase duminică dimineaţa din satul Omalos, situat pe un platou în districtul regional Chania, a relatat luni postul public de radio şi televiziune din Grecia ERT, citând autorităţile. Destinaţia sa era satul de pescari Sougia, aflat la peste 30 de kilometri distanţă.

Soţia sa a raportat dispariţia bărbatului duminică după-amiază. Potrivit relatărilor din presă, acesta o sunase anterior şi îi spusese că nu se simte bine.

Cadavrul bărbatului a fost găsit într-o râpă

Articolul continuă după reclamă

Cadavrul bărbatului a fost găsit într-o râpă din apropierea plajei Sentoni, pe o potecă care se îndreaptă spre defileul Trypti, potrivit ERT. Pompierii au localizat corpul turistului după ce au detectat semnalul telefonului său mobil.

Autorităţile presupun că acesta s-a rătăcit şi a luat-o pe un drum greşit.

Bărbatul este al şaselea turist care moare în Grecia

Bărbatul este al şaselea turist care moare în Grecia în ultimele săptămâni după ce a pornit într-o excursie. Alte trei persoane sunt date dispărute de peste o săptămână după ce au plecat în drumeţii.

Autorităţile şi localnicii au încercat să avertizeze turiştii să nu subestimeze căldura intensă din Grecia, mai ales la orele amiezii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Stiri externe » Turist german, găsit mort într-o râpă, pe insula Creta. Este al șaselea turist care moare în Grecia după ce a pornit într-o excursie