Antena Meniu Search
x

VIDEO! UCRAINA: Un avion cu 298 de persoane la bord, DOBORÂT de o rachetă! Toţi pasagerii au murit

Un Boeing 777 cu 298 de persoane la bord a fost doborât pe teritoriul Ucrainei de o rachetă tip Buk, conform Interfax. Acesta zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur

Un Boeing 777 cu 298 de persoane la bord a fost doborât pe teritoriul Ucrainei de o rachetă tip Buk, conform Interfax. Acesta zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur

UPDATE 22:45: Cu puțin timp în urmă, Serviciul de Securitate a Ucrainei a făcut publică înregistrarea discuțiilor telefonice a separatiștilor proruși după ce au doborât aeronava Boeing 777.

UPDATE 21:45 Separatiştii proruşi din regiunea Doneţk au anunţat că au găsit cutia neagră a avionului.

UPDATE 21:10: Prăbuşirea avionului malaysian este "un act terorist", afirmă preşedintele Petro Poroşenko, referindu-se la presupusa implicare a insurgenţilor proruşi în acest incident.

"Nu este vorba de un simplu incident, nici de o catastrofă, este un act terorist", a declarat Poroşenko, potrivit purtătorului său de cuvânt, Sviatoslav Tsegolko.

UPDATE 20:30: Numeroase cadavre au fost găsite în zona din estul Ucrainei unde s-a prăbuşit avionul de pasageri al companiei Malaysia Airlines, anunţă un corespondent AFP.

UPDATE 19:50: Imaginile cu epava confirmă faptul că este vorba despre o cursă a Malaysia Airlines. Totodată, avioanele companiei aflate în zbor în zona respectivă şi-au modificat cursurile.

În urma incidentului, compania aeriană Lufthansa a decis evitarea spaţiului aerian ucrainean.

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat la telefon cu omologul său rus, Vladimir Putin, despre prăbuşirea avionului.

UPDATE: 18:50: Autorităţie ucrainene au anunţat că nu există niciun supravieţuitor! Avionul a fost doborât de O RACHETĂ lansată de ruşi, conform Ministerului Ucrainean de Interne. Anton Geraşenko, consilier în Ministerul ucrainean de Interne, afirmă că avionul a fost doborât de o rachetă de tip Buk, conform Interfax.

UPDATE 18:40: Surse din securitatea aeriană a Ucrainei au declarat că avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines a dispărut de pe radare la o înălţime de 10.000 de metri si s-a prăbuşit în apropierea oraşului Ciahtarsk, în regiunea separatistă Doneţk. La bord erau 283 de pasageri şi 15 membri ai personalului.

Aeronava s-a prăbuşit pe teritoriul Ucrainei, la 60 de kilometri de graniţa cu Rusia, într-o zonă în care mai multe aeronave au fost atacate de insurgenţii proruşi.

Conform primelor detalii, avionul Boeing 777 decolase de la Amsterdam (Olanda) şi urma să ajungă la Kuala Lumpur (Malaezia).

Interfax scrie că aeronava ar fi fost doborâtă deasupra teritoriului ucrainean de la o distanță de aproximativ 10 kilometri.

Citeşte şi

Separatiștii și-au ASUMAT DOBORÂREA AVIONULUI!!!

O altă aeronavă a aceleiaşi companii este dispărută din martie în zona Oceanului Indian:

Informaţii de ultimă oră despre MH370! Avionul era pe pilot automat atunci când s-a prăbuşit

ŞOCANT! Avionul MH370: NU a fost un accident

Zborul MH370! Căpitanul avionului, principalul suspect în cazul dispariţiei aeronavei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » VIDEO! UCRAINA: Un avion cu 298 de persoane la bord, DOBORÂT de o rachetă! Toţi pasagerii au murit