Antena Meniu Search
x

Video Ucrainenii au capturat cel mai modern tanc rusesc, în perfectă stare de funcţionare. A fost prezentat ca un trofeu

Armata ucraineană a distrus sute de tancuri în cele 84 de zile de război, dar militarii ucraineni au reuşit să captureze un tanc în perfectă stare de funcţionare.

de Redactia Observator

la 18.05.2022, 11:59

Ucrainenii au capturat cel mai modern tanc rusesc, în perfectă stare de funcţionare. A fost prezentat ca un trofeu
- Captura Telegram

Ucrainenii au reuşit să captureze un tanc rusesc, fără a-l distruge. Şi nu orice fel de tanc, ci chiar "perla coroanei", modelul T-72BZ. Acest tip de tanc este cel mai nou model intrat în serviciul armatei ruse, iar ucrainenii l-au prezentat ca pe un veritabil trofeu.

Tancul a fost dus într-o veche hală, iar imaginile au fost postate pe Telegram de Anton Gerașcenko, consilierul șefului Ministerului Afacerilor Interne. Potrivit presei ucrainene, de la începutul invaziei şi până în prezent, ucrainenii au distrus echipamente militare în valoare de peste 460 de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Ucrainenii au capturat cel mai modern tanc rusesc, în perfectă stare de funcţionare. A fost prezentat ca un trofeu