Antena Meniu Search
x

Ucrainenii au doborât primul elicopter rus cu rachete britanice: "L-a tăiat în două" - VIDEO

Ucrainenii au dobotât primul elicopter rus cu rachete britanice. Potrivit surselor The Times, Starstreak, cel mai avansat sistem de rachete portabile britanic furnizat Ucrainei în urmă cu o săptămână, a fost filmat "tăind aeronava în două deasupra regiunii Luhansk".

de Redactia Observator

la 02.04.2022, 12:36

Ucrainenii au dobotât primul elicopter rus cu rachete britanice: "L-a tăiat în două" - VIDEO
- Profimedia

Se crede că cel mai avansat sistem de rachete portabil din Marea Britanie a doborât un elicopter rus la prima utilizare pe câmpul de luptă ucrainean, notează Mediafax. Starstreak, un proiectil de mare viteză care distruge ţinte cu trei săgeţi cinetice, a fost filmat tăind aeronava în două deasupra regiunii Luhansk din estul ţării.

Imaginile atacului arată suliţele de tungsten rupând coada de pe Mi-28N, după ce ucrainenii au deschis focul. O sursă din Ministerul Apărării a considerat că videoclipul îl arată pe Starstreak în acţiune asupra Ucrainei. Sursa a adăugat că sistemul antiaerian a fost dislocat în ţară de aproape o săptămână.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Ucrainenii au doborât primul elicopter rus cu rachete britanice: "L-a tăiat în două" - VIDEO