Antena Meniu Search
x

Ultima imagine făcută de o tânără înainte de a muri în exploziile care au ucis 200 de oameni în Sri Lanka, de Paștele Catolic

O ultimă imagine făcută de o tânără înainte de exploziile din Sri Lanka arată familia ei înainte de a fi nimicită în atentatele teroriste. Atacurile sinucigașe au făcut peste 200 de morți și 400 de răniți, chiar în ziua Paștelui Catolic.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 21.04.2019, 17:34

O ultimă imagine făcută de o tânără înainte de exploziile din Sri Lanka arată familia ei înainte de a fi nimicită în atentatele teroriste. Atacurile sinucigașe au făcut peste 200 de morți și 400 de răniți, chiar în ziua Paștelui Catolic.

Nisanga Mayadunne, o tânără care are și cetățenie britanică, era la Shangri, un hotel de lux din Colombo, Capitala Sri Lanka. Dimineață, a luat micul dejun alături de mama sa, un cunoscut chef care are și o emisiune tv și restul familiei.

Cu doar câteva minute înainte de explozie, tânăra a postat o fotografie pe Facebook. ”Micul dejun de Paște împreună cu familia”, a spus tânăra în mesajul care însoțea poza.

Ultima fotografie postată de Nisanga Mayadunne

13 minute mai târziu, o explozie provocată de un terorist sinucigaș a făcut masacru în acel restaurant. Alte două explozii au fost raportate în alte două hoteluri de lux din Colombo. Încă două explozii au lovit două biserici din Capitala Sri Lankăi.

Un bilanț estimat de autoritățile locale indică 207 morți și peste 400 de răniți.

Nisanga este printre primele victime ale căror nume au fost date publicității. Familia fetei a fost nimicită în explozie. Nisanga lucra la o bancă și a făcut facultatea la Universitatea din Londra. Potrivit Gulf News, mama sa avea și o școală culinară, foarte populară în Sri Lanka.

Postarea de pe Facebook făcută de Nisanga Mayadunne

Un terorist a stat la coadă la micul dejun

Potrivit Daily Mail, la un alt hotel vizat de atentate, Cinnamon Grand, teroristul sinucigaș a stat mai întâi la coadă, la micul dejun. Individul s-a prezentat cu identitate falsă, drept un antreprenor venit cu afaceri în oraș. 

La ora 08.30, când deja sala de mese era plină, individul s-a detonat, provocând un număr mare de morți.

Printre victimele atentatelor de Paștele Catolic din Sri Lanka sunt cetățeni de 35 de naționalități.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Ultima imagine făcută de o tânără înainte de a muri în exploziile care au ucis 200 de oameni în Sri Lanka, de Paștele Catolic