Antena Meniu Search
x

Trei VICTIME, după ce un individ a deschis focul în plin, într-un club din Suedia!

Atac armat într-un oraş din Suedia! Trei oameni au fost răniţi, după ce un bărbat a deschis focul în plin, într-o clădire din Malmo, al treilea oraş suedez, ca mărime. Două dintre victime sunt în stare foarte gravă, iar cealaltă asuferit leziuni uşoare, informează rt.com

Atac armat în Suedia! Trei oameni au fost răniţi, după ce un bărbat a deschis focul în plin, într-un club din Malmo, al treilea oraş suedez, ca mărime. Două dintre victime sunt în stare foarte gravă, iar cealaltă asuferit leziuni uşoare.

Autorităţile au izolat de urgenţă zona atacului şi au dispus începerea căutării suspectului. Aproape 100 de persoane se aflau la acel moment în clădire.

Mai mulţi martori la incident susţin că bărbatul a intrat în imobil întrebând furios cine i-a lovit fratele, după care a tras cu arma.

Pe acelaşi subiect

Individul ar fi tras 4 focuri spre tavan, apoi a țintit către oameni. A rănit trei persoane.

GALERIE FOTO: Atac armat într-un club din orașul suedez Malmo

Două victime - doi bărbați în vârstă de 20 și 25 de ani - sunt în stare foarte gravă, iar viața le e în pericol, spun medicii suedezi.

Poliția spune că în club a fost o petrecere, în cursul serii și nopții. Iar, la un moment dat, ar fi apărut un individ neinvitat, cu care cei prezenți s-ar fi luat la ceartă și i-ar fi cerut să plece. Individul s-a întors ulterior în compania pistolarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Trei VICTIME, după ce un individ a deschis focul în plin, într-un club din Suedia!