Antena Meniu Search
x

Ultimul mesaj al actorului Bob Saget, postat pe Instagram cu 24 de ore înainte de a muri

În ultimul mesaj postat pe Instagram, cu doar 24 de ore înainte de a muri, actorul Bob Saget le spunea fanilor cât de mult îi plac momentele în care revine pe scenă. Postarea a fost făcută dintr-o cameră de hotel din Florida.

de Redactia Observator

la 10.01.2022, 15:41

Bob Saget a fost găsit mort în camera de hotel
Bob Saget a fost găsit mort în camera de hotel - Instagram Bob Saget

Bob Saget, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit de personalul hotelului în camera sa de la The Ritz-Carlton, Orlando, duminică la ora 16.00. Cauza morții sale rămâne necunoscută. Poliția susține că nu au existat semne de consum de droguri, dar nu a fost încă efectuat un raport toxicologic. 

A fost găsit mort la câteva ore după ce a postat fericit despre revenirea pe scenă și despre cum îi plăcea să fie din nou în lumina reflectoarelor după un spectacol la Sala de concerte Ponte Vedra din Jacksonville, sâmbătă seara. 

Ultimul mesaj al actorului

„Mi-a plăcut spectacolul din seara aceasta, de la Jacksonville, apreciez publicul. Îi mulţumesc lui Tim Wilkins pentru numărul din deschidere. Nici nu mi-am dat seama când au trecut cele 2 ore din spectacol. Sunt dependent din nou de astfel de lucruri, din fericire", a scris actorul, care i-a îndemnat pe urmăritori să vină şi la următoarele sale spectacole din acest an.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 1987, Saget a fost distribuit în rolul Danny Tanner, tată de familie, în serialul „Full Fouse” (ABC). În show, el îşi creştea fiicele ca tată singur, după moartea soţiei, şi avea ajutorul cumnatului său, Jesse Katsopolis, jucat de John Stamos, şi al celui mai bun prieten, Joey Gladstone (Dave Coulier).

Serialul a avut opt sezoane şi 192 de episoade, din 1987 până în 1994. Netflix a lansat o continuare, intitulată „Fuller House” (2016 - 2020), care are cinci sezoane şi 75 de episoade. Saget şi-a reluat rolul, apărând în zece epidoade.

În perioada 1989 - 1997, Saget a fost gazda emisiunii „America’s Funniest Home Videos”, în care erau prezentate cele mai amuzante înregistrări video făcute acasă de telespectatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Ultimul mesaj al actorului Bob Saget, postat pe Instagram cu 24 de ore înainte de a muri