Antena Meniu Search
x

Un adolescent şi-a pierdut viaţa într-un accident înfiorător, în Australia. În aceeaşi seară, la doar câteva minute de la tragedie şi bunica sa a pierdut lupta cu boala

Un incident minor s-a transformat într-o adevărată tragedie, care s-a sfârşit cu moartea unui adolescent.

de Monica Palade

la 06.07.2021 , 18:56

Un adolescent şi-a pierdut viaţa într-un accident înfiorător, în Australia. În aceeaşi seară, la doar câteva minute de la tragedie şi bunica sa a pierdut lupta cu boala - Gofundme.com

Mama tânărului a povestit cum a aflat despre moartea sa tragică. John Keegan, 15 ani, şi-a pierdut viaţa în timp ce încerca să facă ceea ce trebuie în urma unui accident minor, în ceea ce un paramedic a numit ulterior a fi cel mai înfiorător accident pe care l-a văzut vreodată.

Iniţial, maşina în care se afla adolescentul a izbit în spate un alt autoturism, care aştepta să facă dreapta pe autostradă, în apropiere de Orange, în centrul New South Wales. Adolescentul s-a dat jos din maşină ca să verifice starea persoanelor în vârstă aflate în celălalt autoturism, când a fost lovit în plin de un camion.

Accident uşor urmat de o tragedie

Articolul continuă după reclamă

John a fost ucis pe loc, iar ocupanţii maşinii, un bărbat şi o femeie de 72 şi 71 de ani, au fost duşi la spital cu răni grave.

Pe acelaşi subiect

Şoferul camionului, în vârstă de 48 de ani, a fost dus, de asemenea, pentru teste, însă eliberat în așteptarea unor anchete suplimentare. Mama lui John, Penny, a povestit pentru 7 News că a primit un telefon de la fiul ei, vineri, care a întrebat-o dacă poate fi luat cu maşina de un prieten şi poate rămâne la el pentru noapte. Iar ea a fost de acord. Nu a trecut mult până când telefonul ei a sunat din nou, de data aceasta a fost de la prietenul lui John.

„Penny, îmi pare rău, am avut un accident”, i-a spus el. „Am spus: „Unde ești, dragă? Vom veni să te luăm”, crezând că s-au împotmolit sau ceva de genul acesta. „A spus că sunt mulți oameni acolo ...„este foarte rău ”. A fost un coșmar oribil”.

Ea şi soţul său, Jason, s-au grăbit la locul accidentului, dar John a murit. Anterior, inspectorul interimar al poliției din NSW, Josh Dixon, a spus că John a fost ucis „încercând să facă ceea ce trebuie”.

„A început ca o coliziune foarte mică. A coborât din mașină, așa cum te-ai aștepta la oricine care face un accident minor, pentru a verifica starea ocupanților celuilalt vehicul ”, a spus el. „Este absolut tragic că acesta a fost rezultatul.”

Serviciile de urgență au fost chemate pe autostrada Mitchell lângă Thompson Road, Orange, în jurul orei 20:15, vineri seara. Inspectorul Peter Rowlands a declarat că a fost o noapte traumatică pentru paramedici.

„Când au sosit echipajele, existau resturi pe tot drumul. Este unul dintre cele mai înfiorătoare accidente pe care le-am văzut”, a spus el.

El a spus că ocupanții vârstnici ai BMW „au suferit răni destul de grave, din păcate”. Impactul camionului a fost „puternic” și a împins celelalte vehicule în spate „destul de departe”, a mai spus Rowlands, care a anunţat şi că circumstanțele accidentului sunt cercetate.

Bunica a murit la doar câteva minute diferenţă

De atunci, o campanie GoFundMe a fost creată de un prieten de familie. Organizatoarea campaniei, Georgia Gibson, a declarat că John își lasă în urmă cele două surori mai mari Xanthe și Bonnie și cei trei frați mai mici ai săi, Eva, Freya și Beau.

„John a contribuit la comunitatea noastră de-a lungul călătoriei sale în multe moduri diferite, inclusiv cluburi sportive locale”, a scris ea. „John a fost un tânăr respectat, cu o personalitate puternică și dragoste pentru familie, prieteni și viață.”

„Lumea este puțin mai întunecată fără tine”, a scris bunicul băiatului.

Într-o altă întorsătură tragică a evenimentelor, mama lui Penny, Jenny - bunica lui John – a murit după ce a pierdut bătălia cu demența, la doar câteva minute după ce John a fost ucis. Campania GoFundMe este concepută pentru a ajuta familia să strângă fondurile necesare pentru cele două înmormântări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Stiri externe » Un adolescent şi-a pierdut viaţa într-un accident înfiorător, în Australia. În aceeaşi seară, la doar câteva minute de la tragedie şi bunica sa a pierdut lupta cu boala