Antena Meniu Search
x

Un american a inventat un nou sistem de nutritie, bazat pe prafuri

O lingurita de proteine, una de fibre, putina apa si masa e gata. Un american a inventat un nou sistem de nutritie, bazat pe prafuri.

Vezi și

Rob Rhinehart, de profesie programator. Enervat de faptul ca pierdea prea mult timp in bucatarie, a inventat o bautura care sa-i inlocuiasca mesele. Timp de doua luni, a combinat aproape 40 de elemente, in diverse cantitati, pana a ajuns la formula ideala pentru el. Preparatul final a devenit micul dejun, pranzul si cina lui. “Am slabit aproape sapte kilograme intr-o luna, iar apoi mi-am mentinut greutatea. Si fizicul meu este mult imbunatatit”, a declarat inventatorul. Este atat de incantat de inventie, incat si-a publicat reteta.

Si, potrivit specialistilor, experimentul americanului, oricat de nonconformist ar parea, poate fi chiar sanatos. Prafurile necesare pentru shakeul americanului costa, la noi in tara aproape 300 de lei pe luna.

E drept ca reteta trebuie sa fie perfecta pentru a nu aparea probleme. Si nu toata lumea ar renunta la gustul micilor cu cartofi prajiti si mustar pentru o bautura nu tocmai gustoasa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un american a inventat un nou sistem de nutritie, bazat pe prafuri