Antena Meniu Search
x

Un angajat al Serviciilor Funerare a fost concediat după ce a deschis capacul sicriului lui Maradona și și-a făcut un selfie

Un angajat care s-a ocupat de pregătirea sicriului legendarului Maradona a fost concediat după ce a publicat pe rețelele sociale un selfie făcut lângă sicriul deschis al fotbalistului. Gestul său a stârnit un val de furie printre fanii lui Diego Maradona.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 27.11.2020, 08:36

Legendarul Diego Maradona a fost înmormântat joi.
Legendarul Diego Maradona a fost înmormântat joi. - Profimedia Images
  • Un angajat al Serviciilor Funerale a fost concediat după ce și-a făcut un selfie cu sicriul deschis al legendarului Maradona.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Diego Molina a fost concediat după ce și-a făcut un selfie cu cadavrul fotbalistului Diego Maradona, apoi a publicat fotografia pe rețelele sociale. 

Gestul său a stârnit un val de furie din partea argentinienilor, primind chiar și amenințări cu moartea pentru că a "profanat trupul marelui fotbalist", scrie Daily Mail

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona, care a încetat din viaţă miercuri, la Buenos Aires, a fost înmormântat. La ceremonia de la cimitirul Jardin Bella Vista au fost prezenţi familia starului decedat şi apropiaţii săi, aproximativ 30 de persoane.

La intrarea în cimitir, sute de fani au aşteptat dincolo de un cordon al poliţiei, potrivit News.ro.

Diego Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 de ani. Joi, mii de oameni i-au adus un ultim omagiu fostului fotbalist la palatul prezidenţial din Buenos Aires, Casa Rosada. Timp de mai multe ore, fanii s-au perindat prin faţa sicriului cu trupul neînsufleţit al lui Diego Maradona.

Omagierea de la Casa Rosada s-a încheiat neaşteptat, mai devreme decât era programat, din cauza unor incidente în afara palatului, mai mulţi fani pătrunzând în curte şi în apropierea Casa Rosada înregistrându-se ciocniri între fani şi forţele de ordine. Cortegiul funerar a parcurs drumul către cimitir în mai mult de o oră, salutat pe parcurs de argentinienii ieşiţi în stradă pentru a-şi omagia idolul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un angajat al Serviciilor Funerare a fost concediat după ce a deschis capacul sicriului lui Maradona și și-a făcut un selfie