Antena Meniu Search
x

Un austriac a murit, după ce a participat la o petrecere ca să se infecteze cu coronavirus

Un bărbat din Austria a murit, după ce a încercat să se infecteze cu coronavirus pentru a obţine certificatul verde fără să fie nevoit să se mai vaccineze.

de Redactia Observator

la 24.11.2021, 16:16

Un austriac a murit, după ce a participat la o petrecere ca să se infecteze cu coronavirus - Shutterstock

Anti-vaccinistul a participat la o petrecere în Italia, organizată pentru cei care vor să se infecteze cu coronavirus și să obțină astfel certificatul verde. Rezultatul a fost însă dezastruos, după "petrecerea coronavirus" din orașul Bolzano din Tirolul de Sud, nordul Italiei. Bărbatul de 55 de ani a murit, iar alţii au ajuns la terapie intensivă.

A vrut să obţină certificatul verde cu preţul vieţii

Oficialii din sănătate cred că bărbatul era un anti-vaccinist care dorea să fie infectat pentru a obține certificatul verde, care atestă vaccinarea sau vindecarea de boală, în așa fel încât italienii să meargă la muncă, în restaurante și să poată folosi transportul public.

Cel puțin alte trei persoane, inclusiv un copil, sunt spitalizate în nordul Italiei după ce au luat virusul la petreceri similare. Două dintre aceste persoane se află la terapie intensivă, potrivit „The New Zealand Herald”. Până în prezent, în Italia s-au înregistrat peste 133.000 de decese asociate COVID-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un austriac a murit, după ce a participat la o petrecere ca să se infecteze cu coronavirus