Antena Meniu Search
x

Un băiat de 13 ani a fost ademenit de o fată, într-un parc, şi înjunghiat mortal de alţi doi adolescenţi, în Marea Britanie

Oliver Stephens, un băiat de numai 13 ani, a murit la începutul acestui an, într-un parc dintr-o suburbie a oraşului Reading, din Marea Britanie, după ce a fost înjunghiat mortal.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 28.06.2021, 19:07

Trei adolescenţi sunt judecaţi pentru uciderea băiatului de 13 ani, din Marea Britanie
Trei adolescenţi sunt judecaţi pentru uciderea băiatului de 13 ani, din Marea Britanie - Profimedia
  • Trei adolescenţi, doi băieţi şi o fată, sunt judecaţi pentru moartea băiatului de 13 ani.

Procesul prin care se judecă uciderea lui Oliver a început la Curtea Coroanei din Reading, iar la termenul de luni au fost prezentate detalii extrem de importante din anchetă.

Conform Daily Mail, Oliver a fost ademenit de o fată de 14 ani în parcul în care şi-a găsit sfârşitul. Băiatul spera să trăiască momente plăcute alături de fată însă a fost prins într-o ambuscadă de alţi doi adolescenţi şi înjunghiat mortal.

Ancheta a scos la iveală că cei doi atacatori intenţionau să se răzbune pe Oliver pentru un motiv anume şi au plănuit timp de mai multe zile atacul produs în data de 3 ianuarie. 

Procesul celor trei tineri implicaţi în moartea adolescentului din Marea Britanie continuă

Pe acelaşi subiect

Victima a fost înjunghiată cu un cuţit de unul dintre atacatori. Au fost două lovituri cu cuţitul, una în piept şi una în spate. Apoi, atacatorii au fugit de la locul faptei şi au încercat să scape de probele care i-ar fi putut incrimina.

Unul dintre atacatori, un băiat de numai 13 ani, l-ar fi înjunghiat pe Oliver, în timp ce al doilea băiat şi fata care l-a ademenit în parc au asistat impasibili. Mai mult, anchetatorii susţin că în apropiere se aflau şi alte persoane, care însă nu au apucat să intervină. 

Procesul ce îi vizează pe cei trei adolescenţi implicaţi continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un băiat de 13 ani a fost ademenit de o fată, într-un parc, şi înjunghiat mortal de alţi doi adolescenţi, în Marea Britanie