Antena Meniu Search
x

Un bărbat a adunat 150 de tone de gunoi în jurul casei, drept "ajutor" pentru fiul său care refuză să se angajeze, în Coreea de Sud

Un sud-coreean în vârstă de 75 de ani a adunat în ultimii zece ani peste 150 de tone de gunoi în jurul casei, pentru a-i asigura un viitor fiului său de 40 de ani, care refuză să plece de acasă și să se angajeze.

de Redactia Observator

la 29.07.2021, 17:08

Omul a strâns gunoaiele, zi de zi în ultimii zece ani
Omul a strâns gunoaiele, zi de zi în ultimii zece ani - Twitter/SBS

Choi, în vârstă de 75 de ani, din regiunea Gwangju locuiește împreună cu soția și fiul său care are peste patruzeci de ani. El a luat această inițiativă bizară crezând că nimeni nu va avea grijă de fiul său după ce el şi soţia vor muri, relatează The Business Standard.

Toate intrările și ușile casei sunt acum astupate de maldărele de gunoi, așa că pentru a intra și ieși din casă, oamenii sunt nevoiţi să escaladeze „muntele deșeurilor”, folosindu-se de uşa de la primul etaj. Choi face plimbări zilnice pe străzile orașului, adunând gunoi pentru a-l aduce acasă, ceea ce el crede că este util. „Orice, atâta timp cât este folosit corect, este util, iar gunoiul este doar o comoară pierdută”, a spus el.

Casa lui Choi nu mai are aproape niciun spațiu unde să nu existe gunoi, iar deşeurile au trecut chiar şi de acoperiş. Străinii intră în casă, și încep să tușească în mod repetat din cauza aerului irespirabil şi a mirosului pătrunzător.

În ultimul deceniu, omul a adunat gunoaie în fiecare zi

Pe acelaşi subiect

Fiul bărbatului, în vârtă de 40 de ani, cântărește aproximativ 100 kg, trăiește la etajul al doilea al casei și nu a părăsit casa de mai bine de un an. Îi place să-și petreacă timpul stând într-o cameră mică toată ziua. În ciuda rugăminților repetate din partea părinților săi de a ieși și de a găsi un loc de muncă, nu a făcut nimic. Toată această situaţie l-a făcut pe Choi să înceapă să adune gunoiul despre care spune că fiul său l-ar putea folosi pentru a supravieţui, după ce el şi soţia vor muri. Acum toţi cei trei trăiesc în camera băiatului, în timp ce toate celelalte camere ale casei sunt folosite pentru depozitarea gunoiului.

Recent, doamna Choi a suferit un atac de cord. Doctorul le-a spus că are nevoie de un mediu curat. O emisiune de televiziune coreeană s-a oferit voluntar să curețe casa cu două etaje, pentru a ajuta acest cuplu. Aproximativ 150 de tone de deșeuri au fost mutate din casă în curte de un excavator. Deşeurile au fost eliminate ajutorul a 226 de voluntari.

Imediat după ce voluntarii au terminat de strâns gunoaiele, Choi a spus că nu a trăit niciodată într-o casă atât de curată și frumoasă. „De dragul viitorului și sănătății soției mele, nu voi mai aduna niciodată gunoiul”, a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a adunat 150 de tone de gunoi în jurul casei, drept "ajutor" pentru fiul său care refuză să se angajeze, în Coreea de Sud