Antena Meniu Search
x

Un bărbat cu o puşcă în maşină, arestat aproape de casa vicepreşedintelui SUA, Kamala Harris

Un bărbat a fost arestat, după ce a fost găsit cu o puşcă şi muniţie, în maşină, în apropiere de casa vicepreşedintelui SUA, Kamala Harris.

de Redactia Observator

la 18.03.2021, 08:12

Un bărbat cu o puşcă în maşină, arestat aproape de casa vicepreşedintelui SUA, Kamala Harris - Hepta

Poliția din Washington l-au arestat şi acuzat pe Paul Murray, în vârstă de 31 de ani, din San Antonio, după ce au găsit pușca și muniția în vehiculul său. Potrivit anchetatorilor, bărbatul deţinea o pușca semiautomatică AR-15, 113 gloanțe neînregistrate și cinci încărcătoare pentru 30 de gloanțe”.

Potrivit poliției, el a fost acuzat pentru purtarea unei arme periculoase, purtarea unei puști sau a puștii în afara unei afaceri, deținerea de muniție neînregistrată și deținerea unui dispozitiv de alimentare cu muniție de mare capacitate.

Vicepreşedintele SUA, în siguranţă

Potrivit CNN, ofițerii l-au reținut pe bărbat înainte ca poliția metropolitană să ajungă la fața locului. Un oficial al Serviciului Secret spune că niciunul dintre persoanele protejate nu se afla la reședință în momentul incidentului.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un bărbat cu o puşcă în maşină, arestat aproape de casa vicepreşedintelui SUA, Kamala Harris