Antena Meniu Search
x

Video Noul vicepreşedinte, Kamala Harris, a devenit o inspiraţie pentru femeile din toată lumea

Toată lumea a fost ochii pe ceremonia de învestitură a lui Joe Biden, însă evenimentul a fost şi un bun prilej pentru doamnele invitate să-şi etaleze ţinutele. De altfel, noul vicepreşedinte, Kamala Harris, a devenit o inspiraţie pentru femeile din toată lumea şi datorită stilului vestimentar. Piesele ei semnătură? Perlele şi tenişii.

de Redactia Observator

la 21.01.2021, 21:24

Vezi și
  • Colierul de perle, nelipsit
  • Şi vedetele au strălucit la ceremonia de învestire

Kamala HArris, vicepreşedintele SUA: "Eu, Kamala Devi Harris, jur solemn că voi sprijini şi voi proteja Constituţia Statelor Unite împotriva tuturor inamicilor ei, din afara ţării şi din interiorul ei".

Într-o rochie mov şi un palton asortat, Kamala Harris a făcut istorie în Statele Unite. Ţinuta i-a fost realizată de doi designeri afro-americani. Iar culoarea a fost aleasă ca un simbol al unităţii dintre democraţii reprezentaţi de albastru şi republicanii - de roşu.  Mov a fost alegerea şi lui Hillary Clinton, iar Michelle Obama a purtat o ţinută monocromă.

Colierul de perle, nelipsit

În ziua în care a devenit prima femeie vicepreşedinte, Kamalei Harris nu i-a lipsit accesoriul preferat pentru evenimentele importante: colierul de perle. Şi chiar dacă la ceremonie a purtat pantofi stiletto negri, democrata optează des pentru tenişi, inclusiv în campania electorală şi pe coperta revistei Vogue. 

Accesoriile au devenit o semnătură a stilului său vestimentar, şi mai nou o etichetă a fetelor şi femeilor care sunt inspirate de ea. Supranumită Obama la feminin, tot mai multe voci spun acum că are şanse ca în viitor să devină preşedintele Statelor Unite. 

La ceremonie, alături de Kamala Harris a fost soţul său care a devenit, al doilea gentleman al Statelor Unite, încă o premieră a acestor ultime alegeri. Însă, în timpul evenimentului, toţi ochii au fost aţintiţi către ţinutele invitatelor. Prima Doamnă a Statelor Unite a purtat piese vestimentare bleu, decorate cu pietre Swarovski, care au fost create de brandul american Markarian.

Şi vedetele au strălucit la ceremonia de învestire

Nepoatele soţilor Biden au ieşit în evidenţă prin ţinutele colorate, iar fiica vitregă a vicepreşedintelui s-a remarcat datorită paltonului în carouri marca MiuMiu. 

Şi vedetele au strălucit la ceremonia de învestire. Jennifer Lopez a purtat o ţinută complet albă marca Chanel. Iar Lady Gaga a îmbrăcat o rochie a casei Schiaparelli decorată cu un porumbel auriu, simbol al păcii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Noul vicepreşedinte, Kamala Harris, a devenit o inspiraţie pentru femeile din toată lumea