Meniu
Search
x

Un bărbat din Roma a stat îngropat opt ore într-un tunel pe care îl săpa pentru a ajunge să spargă o bancă

Un presupus hoţ care săpa împreună cu complici un tunel, la Roma, aparent cu scopul de a sparge o bancă, a fost îngropat aproape opt ore în tunelul al cărui plafon s-a surpat, după care a fost salvat, declară vineri Carabinierii AFP, potrivit news.ro.

De Ovidiu Cojocaru la 12.08.2022, 15:17

”Doi bărbaţi din Napoli au fost arestaţi din cauză că au opus rezistenţă unui ofiţer public, iar alţi  doi, din Roma, au fost arestaţi cu privire la pagubele provocate, dintre care unul se afla în gaură, iar acum este la spital”, precizează serviciul de presă al Carabinierilor.

”Ancheta este în curs. Nu excludem să fie hoţi. Aceasta este o ipoteză”, subliniază servciul.

Zeci de pompieri au acţionat în jurul unei gropi, pentru a scoate un bărbat care a rămas îngropat sub sute de kilograme de pământ şi de materiale de construcţii după surparea tunelului, a constatat AFP-TV.

Presa italiană scrie că bărbatul şi complicii săi - arestaţi lângă un magazin gol, sub care săpau tunelul - sunt suspectaţi de faptul că ţinteau o bancă din apropiere şi plănuiau să intre în aceasta la sfârşitul acestei săptămâni, de Înălţarea Mariei la Cer, la 15 august, când întreaga Italie este liberă.

Pe acelaşi subiect

Blocat opt ore sub pământ

Prezenţa unui tunel în această zonă are cu greu altă explicaţie decât o lovitură ratată, o ipoteză susţinută de toate cotidianele. Corriere della Sera titra ”Hoţul, blocat nouă ore în tunel”.

La Stampa scrie că ”scopul era să pătrundă în seif”, iar La Repubblica titează ”Sapă un tunel pentru a fura, dar rămâne îngropat”.

”Nimeni nu a acordat cu adevărat atenţie, pentru că acest magazin a fost închiriat, iar toată lumea credea că este în renovare, deşi nu se auzea niciun zgomot”, declară AFP-TV Michele, un locuitor al unui imobil care dă spre partea surpată a tunelului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un bărbat din Roma a stat îngropat opt ore într-un tunel pe care îl săpa pentru a ajunge să spargă o bancă