Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din SUA a furat o mașină în care se aflau doze de vaccin anti-COVID

Un bărbat din Florida, suspectat că a furat o mașină cu mai multe doze de vaccin anti-COVID, este căutat de oamenii legii. Într-o postare pe Facebook, autoritățile au declarat că vehiculul a fost furat miercuri după-amiază de la Strawberry Festival Grounds din Plant City, la aproximativ 60 de mile de Orlando.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 05.02.2021, 15:17

Imagini de pe camerele de supraveghere cu bărbatul suspectat că a furat mașina cu vaccinuri anti-COVID
Imagini de pe camerele de supraveghere cu bărbatul suspectat că a furat mașina cu vaccinuri anti-COVID - Plant City Police Department
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Furt neobișnuit în Florida. Poliția caută un bărbat care a furat o mașină cu mai multe doze de vaccin anti-COVID, scrie CNN

Șoferul a ieșit să ceară indicații, lăsând mașina descuiată, cheile în contact și motorul pornit. Bărbatul lucra pentru CDR Maguire, un contractor care facilita programări și teste COVID.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autoritățile nu au menționat câte doze de vaccin erau în mașină. De asemenea, nu este clar dacă suspectul știa ce transporta autovehiculul. 

Dozele urmau să ajungă la centrul de vaccinare Plant City. Vehiculul furat este descris ca un Hyundai Accent gri, din 2018, cu numărul de înmatriculare Florida NPJJ58.

Un farmacist a distrus 500 de vaccinuri Moderna

Steven Brandenburg, farmacistul din Wisconsin, Statele Unite, care a distrus în mod intenționat 57 de flacoane de vaccin Moderna, le-a spus colegilor săi că cerul este "un scut guvernamental care împiedică oamenii să-l vadă pe Dumnezeu" și că Pământul este plat, informează Business Insider.

Steven Brandenburg a fost arestat pe data de 31 decembrie 2020, după ce șeful său a descoperit că scosese 500 de vaccinuri Moderna din frigider, în mod intenționat, cu scopul de a le face inutilizabile.

O percheziție efectuată de agenții FBI, la mijlocul acestei luni, a scos la iveală faptul că farmacistul nu crede că virusul SARS-CoV-2 este real. Mai mult, acesta le-a mărturisit colegilor de la serviciu că vaccinul va afecta oamenii și va cauza infertilitate. Individul și-a dat și cu părerea despre microcipuri, pe care le bănuia a fi implantate în oameni prin intermediul serului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi s-a întâmplat să vă împrumutaţi pentru a merge în concediu?
Observator » Stiri externe » Un bărbat din SUA a furat o mașină în care se aflau doze de vaccin anti-COVID