Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat şi-a ameninţat fostul şef cu moartea şi a încercat să îi spargă uşa, după ce nu îi acceptase cererea de prietenie pe Facebook

Un bărbat din SUA este acuzat că şi-a ameninţat fostul şef cu moartea, după ce acesta nu i-a acceptat cererea de prietenie pe Facebook, timp de două zile. Mai mult, omul ar fi devenit chiar violent şi a încercat să îi spargă uşa de la intrare fostului angajator.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 02.01.2021, 10:26

Totul a pornit de la faptul că fostul angajator nu îi acceptase cererea de prietenie pe Facebook
Caleb Burczyk a fost acuzat că a încercat să pătrundă ilegal într-o locuinţă, dar şi pentru faptul că şi-a terorizat fostul şef - Caleb Burczyk via Facebook
  • Un american a fost arestat deoarece l-a ameninţat cu moartea pe fostul angajator
  • Bărbatul era supărat că nu îi fusese acceptată cererea de prietenie pe o reţea socială

Un bărbat din Dakota de Nord, SUA, a fost arestat după ce l-a amenințat pe fostul său șef cu moartea și a dat cu piciorul în ușa casei acestuia. Omul era supărat că nu îi fusese acceptată cererea de prietenie pe Facebook timp de două zile. 

Caleb Burczyk, în vârstă de 29 de ani, din Dakota de Nord, a fost acuzat că a încercat să pătrundă ilegal într-o locuinţă, dar şi pentru faptul că şi-a terorizat fostul şef. Se pare că omul lucrase ca operator de cabluri.

Totul a pornit de la faptul că fostul angajator nu îi acceptase cererea de prietenie pe Facebook. Caleb a devenit extrem de furios din această cauză, ajungând să recurgă la măsuri extreme. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce i-a trimis fostului său șef o cerere de prietenie, Caleb a început să trimită amenințări. Potrivit paginii sale de Facebook, acesta ar fi plecat de la ultimul loc de muncă în luna martie a anului trecut. 

Două zile mai târziu, omul a continuat seria de ameninţări şi ar fi scris că vor exista probleme, pe care nu le-a precizat, însă pe baza probatoriului, autorităţile locale cred că Caleb dorea să îl urmărească prin oraş pe fostul angajator, cu camioneta personală.

Mai mult, oamenii legii susţin că bărbatul a folosit și alte reţele sociale, potrivit dailymail.co.uk.

De la vorbă, la faptă

Într-o fotografie postată pe Snapchat, autoritățile au văzut cum Caleb, purtând o șapcă neagră, o vestă neagră și o cămașă cu mâneci lungi în carouri negre, a scris că familia fostului șef va avea nevoie de o ușă nouă.

Însă, postarea nu a rămas la nivel ipotetic. Imaginile camerei de supraveghere de la casa fostului șef au surprins momentul în care un bărbat a început să lovească cu picioarele în ușă, în timp ce purta aceeași ținută pe care Caleb o purta în fotografia de pe internet. 

Bărbatul urmează să se prezinte în faţa instanţei pentru a răspunde acuzaţiilor care îi sunt aduse. Cauţiunea sa a fost stabilită la 25.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat şi-a ameninţat fostul şef cu moartea şi a încercat să îi spargă uşa, după ce nu îi acceptase cererea de prietenie pe Facebook