Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat şi-a ucis cu sălbăticie prietenul și i-a ascuns cadavrul în casă timp de şase săptămâni, în Anglia

Un bărbat din Anglia a fost găsit vinovat de uciderea colegului său de apartament. Criminalul a stat în casă cu cadavrul timp de şase săptămâni, înainte să se predea poliţiei. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 02.12.2020, 14:24

Cadavrul a fost ascuns în apartament timp de şase săptămâni
Bărbatul şi-a ucis colegul de apartament, după care a mers la magazin să îşi cumpere alcool cu banii victimei - Profimedia Images
  • Un bărbat a fost condamnat la închisoare pe viaţă, după ce şi-a ucis colegul de apartament, în Anglia
  • Criminalul a stat cu cadavrul în casă timp de şase săptămâni

Un britanic în vârstă de 55 de ani şi-a înjunghiat mortal colegul de apartament. Înainte de a se preda poliţiei, bărbatul i-a golit conturile bancare victimei, pentru a-şi cumpăra alcool de la magazin. 

Poliţiştii au găsit victima zăcând decedată pe un scaun din sufragerie, cu o plagă înjunghiată pe spate. De asemenea, au fost găsite mai multe urme adânci de cuțit în mobilier, potrivit mirror.co.uk.

Şocul a fost cu atât mai mare, când autorităţile locale şi-au dat seama că bărbatul a ţinut ascuns în casă cadavrul, timp de şase săptămâni. 

Ce sentinţă a primit britanicul

Ajuns în faţa instanţei, suspectul nu a mai avut acelaşi curaj şi a negat că și-ar fi ucis în mod deliberat prietenul, susţinând că aruncase cuţitul doar pentru a-i atrage atenţia.

Nerecunoaşterea faptei nu l-a împiedicat pe judecător să acorde condamnarea pentru crimă, mai ales că existau probe ce au reuşit să demonstreze că acţiunea fusese comisă intenţionat. Britanicul a primit sentinţa de închisoare pe viaţă, cu posibilitatea eliberării condiţionate după 18 ani. 

Totuşi, nu se ştie cu exactitate care a fost motivul ce a declanşat teribila crimă. Autorităţile locale susţin că britanicul ar fi putut să îşi salveze prietenul dacă chiar ar fi vrut, sunând la serviciile de urgenţă. 

''S-ar putea să nu știm niciodată exact ce s-a întâmplat în acel apartament'', a declarat un detectiv. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un bărbat şi-a ucis cu sălbăticie prietenul și i-a ascuns cadavrul în casă timp de şase săptămâni, în Anglia