Antena Meniu Search
x
LIVE

Un bătrân, scos cu țigara în gură de sub dărâmături, în Turcia. Nici salvatorii nu l-au putut convinge să renunţe la ea. VIDEO

Un bătrân din Adıyaman a fost scos după ore bune, de sub dărâmăturile unei clădiri prăbușite după cutremurele devastatoare din Turcia. Bărbatul aștepta cu sufletul la gură să fie salvat, lucru care s-a și întâmplat. 

De Cristina Cruceru la 10.02.2023, 16:42
Un bătrân, scos cu țigara în gură de sub dărâmături, în Turcia
Un bătrân, scos cu țigara în gură de sub dărâmături, în Turcia - Twitter

Pompierii au reușit să salveze un bătrân din Adıyaman, Turcia, de sub ruinele unei clădiri prăbușite în urma cutremurelor puternice. Bărbatul își pierduse speranța că cineva îi va sări în ajutor, așa că și-a aprins o țigară pentru ultima oară. Din fericire, salvatorii au ajuns la timp și l-au scos dintre ruine: bărbatul era cu țigara în gură. Cu greu a fost convins de echipa de salvare să lase țigara.

 

Pe acelaşi subiect

Imaginile au devenit virale

Situația a fost filmată, iar imaginile au devenit virale pe internet. Internauții l-au compătimit, însă mulți sunt cei care au fost amuzați de gestul bătrânului: 

"Ne-ai pus un zâmbet pe față după atâtea lacrimi, unchiule", a scris cineva. "Bravo ție", a adăugat altcineva. "E frig și orice căldură era necesară", a continuat un alt internaut. "Acea țigară l-ar fi putut ține în viață", a concluzionat cineva.

Bilanţul cutremurelor care au devastat Turcia şi Siria a trecut de 16.000 de morţi, la mai bine de 72 de ore după primul şi cel mai puternic seism. Odată cu trecerea orelor, şansele de supravieţuire ale celor încă blocaţi sub dărâmături sunt tot mai mici. Căutările continuă, iar zecile de mii de salvatori, veniți din aproape 70 de țări, fac tot posibilul pentru a scoate victimele de sub ruine.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un bătrân, scos cu țigara în gură de sub dărâmături, în Turcia. Nici salvatorii nu l-au putut convinge să renunţe la ea. VIDEO