Antena Meniu Search
x

Un bogătaş anonim lipeşte plicuri cu sute de dolari în diferite locuri din San Francisco

"Banii nu stau pe garduri!" E o vorbă din popor care însă nu mai e doar o zicală.

Vezi și

"Banii nu stau pe garduri!" E o vorbă din popor care însă nu mai e doar o zicală. Pentru că, acum, bani pot fi găsiţi la colţuri de stradă, pe scaunele cafenelelor sau chiar pe plajă. Se întâmplă la San Francisco unde un samaritean american dă indicii pe Twitter despre locurile din oraş unde lasă plicuri cu bani.

Iar cei care văd mesajele aleargă într-un suflet să-i găsească. E varianta modernă a vânătorii de comori. Sub băncile din parcuri, pe la colţ de stradă, pe o cabină telefonică sau chiar pe sâlpii de parcare, oamenii găsesc plicuri cu bani în San Francisco. Norocoşi sunt însă doar cei cu smartphone şi cont pe Twitter. Şi nu toţi.

Un american anonim dar cu inimă mare şi cont gras în bancă a decis să-şi împartă averea cu oamenii obişnuiţi. Şi le dă indicii pe internet. Astfel că pe reţelele de socializare e nebunie când apare orice anunţ de acest gen. Bunul samaritean are totuşi două cerinţe.

Cei care îi găsesc banii să se pozeze cu ei şi să pună fotografia pe Twitter. De asemenea, dacă cel care găseşte banii nu are nevoie de ei, este rugat să-i dea mai departe celor nevoiaşi. Iar donatorul secret nu pare să obosească. Vrea acum să împartă bani şi în alte oraşe americane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un bogătaş anonim lipeşte plicuri cu sute de dolari în diferite locuri din San Francisco