Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un dentist îmbrăcat în polițist a ucis cel puțin 16 oameni, în Canada. I-a vânat și i-a împușcat

Un dentist îmbrăcat în polițist a ucis cel puțin 16 oameni, în Canada. I-a vânat și i-a împușcat, pe o rază de 50 de km. Criminalul a fost ulterior ucis de poliți

de Cosmin Stăniloiu

la 30.04.2020 , 16:59

Masacru în Canada Gabriel Wortman, în vârstă de 51 de ani, este asasinul - Twitter
  • Asasinul a ucis oameni în casele lor, pe o rază de 50 de km.
  • Poliția l-a prins într-o benzinărie și l-a ucis.

16 persoane, dintre care un ofiţer de poliţie, au murit în urma unui atac armat produs în provincia Nova Scoţia din Canada, a anunţat postul de televiziune CBC, citat de Reuters.

Atacatorul, Gabriel Wortman, în vârstă de 51 de ani, este unul dintre morţi, a anunţat CBC, citând mai multe surse. Acesta a fost urmărit 35 de km pe una dintre cele mai aglomerate autostrăzi din Nova Scotia, fiind prins și împușcat într-o benzinărie.

Poliţia Regală Canadiană a transmis că incidentul s-a produs în orăşelul Portapique, situat pe coasta Atlanticului, la aproximativ 130 km nord de capitala provinciei Halifax.

Articolul continuă după reclamă
Citește și:
Pe acelaşi subiect

"Acesta este unul dintre cele mai lipsite de sens acte de violenţă din istoria provinciei noastre", a declarat premierul Stephen McNeil.

Locuitorii din Portapique au spus că incidentul a avut loc în nopatea de sâmbătă, poliţia îndemnând pe toată lumea să rămână în case.

Asasinul s-a îmbrăcat în polițist și se pare că a folosit și o mașină de poliție.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Un dentist îmbrăcat în polițist a ucis cel puțin 16 oameni, în Canada. I-a vânat și i-a împușcat